To συνέδριο της χρονιάς στο χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου & του Ψηφιακού Marketing.

Το παράλληλο, κύριο Συνέδριο της έκθεσης, χωρίζεται σε πέντε βασικές θεματικές ενότητες, στις οποίες θα συμμετέχουν περισσότεροι από 30 Έλληνες και ξένοι διακεκριμένοι ομιλητές.

Οι εκπρόσωποι, κυρίως ανώτερα στελέχη εταιρειών και οργανισμών στο ευρύτερο οικοσύστημα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου & του Ψηφιακού Marketing, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με τις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις, καθώς και να επικεντρωθούν σε πρακτικά ζητήματα, όσον αφορά τη βελτιστοποίηση της ηλεκτρονικής παρουσίας της επιχείρησής τους και την περαιτέρω ενίσχυση των πωλήσεων των διαδικτυακών επιχειρήσεών τους.

Θεματικοί πυλώνες φετινού συνεδρίου

eCommerce trending

Ο κόσμος του ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικός. Όσο ώριμο και εάν είναι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, εάν δεν ακολουθήσετε τις τάσεις και δεν τις εκμεταλλευτείτε, ρισκάρετε να μείνετε πίσω. Δείτε τί φέρνει το μέλλον για να εξασφαλίσετε τη μελλοντική σας επιτυχία και να είστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

→ Mobile shopping
→ Evolving role of Social Media
→ Blockchain tech
→ Augmented reality & AI
→ Overseas selling

Digital Marketing

Μία αποτελεσματική καμπάνια μάρκετινγκ και διαφήμισης, μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και να αυξήσει το ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Εάν θέλετε να βρίσκεστε όπου και οι πελάτες σας, πρέπει να είστε ενεργοί online. Η παρουσία σας στο ψηφιακό τοπίο είναι κρίσιμη για την επιχείρησή σας.

→ SEO & Content Marketing
→ Social media
→ Omnichannel
→ Marketing Automation
→ AI

Transport & Logistics

Το τοπίο στα logistics αλλάζει και ο χώρος εξελίσσεται. Η τεχνολογία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να είναι ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές, ώστε να φτάσουν στους πελάτες τους έγκαιρα, να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες και να μειώσουν τα ρίσκα όταν εισέρχονται ή επεκτείνονται σε αγορές του εξωτερικού.

→ International Shipping
→ B2B2C
→ Direct to Consumer
→ Digitalization
→ Green & Elastic Logistics

Digital payments

Ταχύτερες και ασφαλείς πληρωμές. Η εξέλιξη και ανάπτυξη των ανέπαφων συναλλαγών, και τα κρυπτονομίσματα. Ο ρόλος της «generation Z» (οι γεννημένοι μεταξύ 1995 και 2012) που δε ζουν χωρίς ψηφιακές συσκευές και υπηρεσίες, ή (γρήγορο) Internet. Η είσοδος του Facebook που λανσάρει το κρυπτονόμισμά του, το stablecoin Libra.

→ Mobile payments
→ Fintech, Cryptos and Stablecoins
→ Contactless
→ E-wallets
→ Generation Z wave

Platforms & Experience

Διαφορετικές επιχειρήσεις έχουν διαφορετικές ανάγκες, ανάλογα με το μέγεθός τους, το είδος τους, τον όγκο πωλήσεων και μια σειρά από άλλους παράγοντες. Ποια είναι η καλύτερη λύση; Μπείτε στον κόσμο του στησίματος, του σχεδιασμού, της παραμετροποίησης και της εξατομίκευσης. Ανακαλύψτε πώς να εκμεταλλευτείτε τις τάσεις για να φτάσετε στην επιτυχία.

→ Best picks and practices
→ Customizing & expanding
→ UX & UI
→ Conversational Design
→ Personalization

Owner & Founder

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.