Ετησια Γενική Συνέλευση των μελων του ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ( ΣΑΕΕΣΑΕ )

Ετησια Γενική Συνέλευση των μελων του ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ  ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ  ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ  ΕΛΛΆΔΟΣ ( ΣΑΕΕΣΑΕ )

Ετησια Γενική Συνέλευση των μελων του ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ( ΣΑΕΕΣΑΕ )

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ετησια Γενική Συνέλευση των μελων του ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ( ΣΑΕΕΣΑΕ ) Με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή μελων από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σάββατο 7 Δεκεμβριου στην Αθήνα στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL. Η Ετήσια Γενική Του Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. συμπληρώνει φέτος ενάμιση χρόνο ιστορίας και αποτελεί τον κυρίαρχο και μοναδικο Πανελλαδικο συνδεσμο του κλάδου των νόμιμων εγκαταστατών συστημάτων ασφαλείας Ελλάδος .

Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος του Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. κ. Γιωργος Μακρής κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του Διοικητικού Απολογισμού, «σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά, Ο Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική και «στεντόρεια» φωνή του κλάδου των συστημάτων ασφαλειας και μάλιστα εκπληρώνει με επιτυχία τους παραπάνω σκοπούς της σε μία περίοδο, που κυοφορούνται ή ήδη συντελούνται, πολύ μεγάλες αλλαγές για το επάγγελμα μας, οι οποίες βέβαια έχουν ήδη φανεί πως θα συμβούν, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Ο Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε . καλύπτει πλέον στη συντριπτική του πλειοψηφία, όλους τους Νόμιμους εγκατάστατες της χώρας, καθώς καταβλήθηκε συστηματική προσπάθεια να ενταχθούν στην δύναμή μας και όσοι εναπομείναντες εγκατάστατες που είχαν παραμείνει εκτός.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ δίνει έμφαση και στην νεολαία, καθώς με απόφασή του το Δ.Σ Του Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε θα προσπαθήσει να οργανώσει νέους συναδέλφους, ένα «φυτώριο» για το αύριο, καλώντας σε διαλογο κσι συνεργασια τουε αντιπροσώπους των ΙΕΚ και σχολες που διδάσκουν το επάγγελμα του ηλεκτρονικού και του αυτοματιστή.

Με την προσέλκυση ολοένα και περισσότερων μελών φτάσαμε Ήδη τις 130 Εταιρείες σε όλη την Ελλάδα». Ειδικότερα, της γενικής συνέλευσης οι εργασίες της άνοιξαν με μία ιστορική αναδρομή στο επάγγελμα του εγκαταστάτη και του Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε . Κατόπιν, έγινε παρουσίαση και συζήτηση και έγινε ανάγνωση του Οικονομικού Απολογισμού για το 2019 και τον προϋπολογισμό για το 2020 από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου και ψηφίστηκε παμψηφεί.

Ακολούθησαν και ερωτήσεις/απαντήσεις από τα μέλη , ενώ στη συνέχεια έγιναν τοποθετήσεις από τα μέλη για το SITE του Συνδέσμου για τις καταγγελίες των παράνομων εγκαταστατών, που πρέπει να προχωρήσει ο Σύνδεσμος. Έπειτα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες επί των ψηφισμάτων που κατέθεσαν ο Προεδρος και τα μελη και ψήφιση αυτών. Το κλείσιμο των εργασιών της 2ης Γενικής συνέλευσης έκλεισε ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ στη γενική συνέλευση Ρήγας Ραυτοπουλος με γραμματέα τον Παναγιώτη Ευαγγελόπουλο.

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account