ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Επιχειρησιακή Αξιολόγηση Νοσοκομείου Εκστρατείας

Επιχειρησιακή Αξιολόγηση Νοσοκομείου Εκστρατείας

Επιχειρησιακή Αξιολόγηση Νοσοκομείου Εκστρατείας

Επιχειρησιακή Αξιολόγηση Νοσοκομείου Εκστρατείας

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ», στη Ρόδο.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το χώρο όπου έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί το 227 Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας (227 ΚΙΧΝΕ), στο πλαίσιο της Εθνικής Επιχειρησιακής Αξιολόγησής του, από επιτροπή της Διεύθυνσης Αξιολόγησης του ΓΕΣ.

Για την ενεργοποίηση του εν λόγω Νοσοκομείου Εκστρατείας, που είναι αμιγώς επιστρατευόμενο, προσκλήθηκαν και κατατάχθηκαν έφεδροι ώστε να αποκτήσει την πολεμική του σύνθεση, μία δράση με μεγάλη ιδιαιτερότητα και πολλαπλές προκλήσεις στη σχεδίαση και εφαρμογή της.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε επίδειξη της λειτουργίας του Νοσοκομείου Εκστρατείας, όπως παρακάτω:

– Υποδοχή και Διαλογή ασθενών.

– Διεξαγωγή Χειρουργείου.

– Μετεγχειρητική φροντίδα και παρακολούθηση νοσηλευομένων.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, απεύθυνε χαιρετισμό και πραγματοποίησε ομιλία προς τα στελέχη και τους ασκούμενους έφεδρους, μεταξύ των οποίων τόνισε:

– Το θαυμαστό έργο των λειτουργών του Υγειονομικού Σώματος, οι οποίοι διεξάγοντας έναν «ειρηνικό πόλεμο στο πεδίο της μάχης», διακινδυνεύουν τη δική τους ζωή, για να διασώσουν τη ζωή αυτών που μάχονται στην πρώτη γραμμή.

– Την υποστήριξη, εκτίμηση και εμπιστοσύνη που χαίρει ο Στρατός Ξηράς, από πολίτες σε όλη την ελληνική επικράτεια, κυρίως όμως από τον τοπικό πληθυσμό των ακριτικών περιοχών.

– Την υψηλή και ενθουσιώδη συμμετοχή του εφεδρικού δυναμικού σε κάθε είδους επιστρατευτική δραστηριότητα.

Διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας του Νοσοκομείου και το υψηλό ηθικό, η γνώση της αποστολής και η αγάπη για την Πατρίδα, όλων όσων συμμετείχαν.

Την επίδειξη παρακολούθησαν επίσης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων «ΑΙΓΕΑΣ» Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος και ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ» Υποστράτηγος Γρηγόριος Ρουμάνης.

#ΕλληνικόςΣτρατός #HellenicArmy #Αποτρέπουμε #WeDeter

hmg@group1hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Create AccountLog In Your Account