Επισκέψεις Αρχηγού ΓΕΣ σε ΟΛΚΕΣ και ΚΤΣΑ:
Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεών του σε Σχηματισμούς, Μονάδες, Σχολές και λοιπές Υπηρεσίες του Στρατού Ξηράς, πραγματοποίησε επισκέψεις, ως ακολούθως:
– Στο Οικονοµικό και Λογιστικό Κέντρο Στρατού (ΟΛΚΕΣ).


– Στο Κεντρικό Ταμείο Στρατού Αθηνών (ΚΤΣΑ).
Ο Αρχηγός περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις τους, ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές τους, επικοινώνησε με το σύνολο του προσωπικού και διαπίστωσε το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά που το διακατέχει.
Το προσωπικό του ΟΛΚΕΣ και του ΚΤΣΑ, παράγει σημαντικότατο και αξιέπαινο έργο, με πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της επιστήμης της πληροφορικής, χρησιμοποιώντας εξοπλισµό προσαρµοσµένο στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Την παρούσα περίοδο ο «οικονομικός ελιγμός» έχει κυρίαρχο ρόλο στον αμυντικό σχεδιασμό και το προσωπικό του Οικονομικού Σώματος ανταποκρίνεται με εξαιρετικό τρόπο στις αυξημένες απαιτήσεις του έργου του.
Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

ΣΕΛΙΔΑ 

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.