ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Εκπαιδεύσεις των Δοκίμων Πυροσβεστών, στην αντιμετώπιση πυρκαγιών υγρών καυσίμων.

Εκπαιδεύσεις των Δοκίμων Πυροσβεστών, στην αντιμετώπιση πυρκαγιών υγρών καυσίμων.

Εκπαιδεύσεις των Δοκίμων Πυροσβεστών, στην αντιμετώπιση πυρκαγιών υγρών καυσίμων.

Η Σχολή Πυροσβεστών παράρτημα Πτολεμαΐδας της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, σε συνεργασία με τον 2ο Π.Σ. Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Πυρασφάλειας των Ελληνικών Πετρελαίων Θεσσαλονίκης, υλοποίησε το μήνα Μάιο εκπαιδεύσεις των Δοκίμων Πυροσβεστών, στην αντιμετώπιση πυρκαγιών υγρών καυσίμων.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι Δόκιμοι είχαν την δυνατότητα να κάνουν χρήση όλων των τύπων πυροσβεστήρων, καθώς επίσης να κάνουν κατάσβεση πυρκαγιών υγρών καυσίμων με εγκαταστάσεις ύδατος και αφρού. Η εκπαίδευση έγινε κάτω από απόλυτα ρεαλιστικές συνθήκες, ώστε να εξοικειωθούν με τα μεγάλα πυροθερμικά φορτία που αναπτύσσονται από την καύση των υγρών καυσίμων, αλλά και τον ορθό τρόπο χρήσης των κατασβεστικών υλικών.

Οι 97 Δόκιμοι Πυροσβέστες της 83ης Εκπαιδευτικής Σειράς πραγματοποίησαν τις εκπαιδεύσεις τους στο πεδίο ασκήσεων των ΕΛ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης σε 4 γκρουπ.

Όλοι συνοδεύονταν από προσωπικό της Σχολής, ενώ την εκπαίδευση στα ΕΛ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης παρακολούθησε ο Διοικητής της Σχολής Πυροσβεστών, Πύραρχος Κωνσταντίνος Μαυροματίδης και ο Διοικητής του 2ου Π.Σ. Θεσσαλονίκης Αντιπύραρχος Παναγιώτης Τιάγκος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account