ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΔΡΟΦΟΡΩΝ με ΠΙΕΣΤΙΚΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας εκφράζει την τεράστια ευγνωμοσύνη προς όλους για την ανταπόκριση και τη βοήθειά τους στις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας.

Καθημερινά καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επανέλθει η πόλη και οι κάτοικοι στην κανονικότητα της καθημερινής ζωής.

Στην παρούσα φάση παρουσιάζεται η ανάγκη για Υδροφόρες που διαθέτουν πιεστικό μηχάνημα ώστε να πραγματοποιηθεί η πλύση των δρόμων καθώς η ποσότητα της λάσπης είναι τέτοιου μεγέθους που δεν μπορεί να καθαριστεί με χειρονακτικά μέσα.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας κάνει έκκληση προς όλους τους Δήμους, Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς που διαθέτουν τέτοιου είδους μηχανήματα να τα παραχωρήσουν στο Δήμο μας από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017προκειμένου να εντατικοποιηθούν οι εργασίες καθαρισμού.

Το μέγεθος των ζημιών είναι τέτοιας έκτασης καθώς αφορά πάνω από την μισή πόλη που κάθε δυνατό μέσο-όχημα είναι άκρως απαραίτητο και χρήσιμο.

 

Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση σας.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.