ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΔΡΟΦΟΡΩΝ με ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΔΡΟΦΟΡΩΝ με ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΔΡΟΦΟΡΩΝ με ΠΙΕΣΤΙΚΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας εκφράζει την τεράστια ευγνωμοσύνη προς όλους για την ανταπόκριση και τη βοήθειά τους στις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας.

Καθημερινά καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επανέλθει η πόλη και οι κάτοικοι στην κανονικότητα της καθημερινής ζωής.

Στην παρούσα φάση παρουσιάζεται η ανάγκη για Υδροφόρες που διαθέτουν πιεστικό μηχάνημα ώστε να πραγματοποιηθεί η πλύση των δρόμων καθώς η ποσότητα της λάσπης είναι τέτοιου μεγέθους που δεν μπορεί να καθαριστεί με χειρονακτικά μέσα.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας κάνει έκκληση προς όλους τους Δήμους, Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς που διαθέτουν τέτοιου είδους μηχανήματα να τα παραχωρήσουν στο Δήμο μας από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017προκειμένου να εντατικοποιηθούν οι εργασίες καθαρισμού.

Το μέγεθος των ζημιών είναι τέτοιας έκτασης καθώς αφορά πάνω από την μισή πόλη που κάθε δυνατό μέσο-όχημα είναι άκρως απαραίτητο και χρήσιμο.

 

Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση σας.

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account