Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Βασιλικών

«Μένουμε σπίτι».

Είμαστε εμείς δίπλα σας για ότι χρειαστείτε.

Το «μένουμε σπίτι» δεν είναι απλά μία φράση. Είναι στάση ζωής για τη συγκεκριμένη περίοδο που βιώνουμε την πανδημία του κορονοϊού. Τώρα περισσότερο από ποτέ τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Βασιλικών είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη για οτιδήποτε χρειαστεί.

Όπως σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης έτσι και τώρα είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για να μπορέσουμε να συνδράμουμε όπου χρειαστεί. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες για να μπορείτε να μένετε σπίτι και να μπορούμε όλοι μας να είμαστε ασφαλείς.

Η Εθελοντική Ομάδα θα βρίσκετε δίπλα σας και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε μας και να ζητήσετε τη βοήθεια μας. Η παραμονή στο σπίτι είναι το σημαντικότερο μέτρο προστασίας στη μάχη που δίνει η χώρα μας. Κάνοντας πράξη το μένουμε σπίτι κρατάμε ασφαλέστερη όλη την κοινωνία μας.

Σας ευχαριστούμε

Τηλέφωνο ανάγκης :6947806134 , FAX : 2396024130 FACEBOOK : ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.