Σήμερα Κυριακή 14/7/2019, το πρωί είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο φυλάκιο της Ομάδας μας τον νέο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα καθόσον η σχέση της ομάδας μας με τον κύριο Χαρδαλιά κατά το παρελθόν είχε υπαρξει άριστη ιδιαίτερα κατά τη θητεία του ως πρόεδρος ΣΠΑΥ αλλά και δήμαρχος του όμορου δήμου, Βύρωνα. Ανέκαθεν επιδεικνυε ενδιαφέρον για τη δυναμική και την παρουσία του εθελοντισμού, κυρίως της δασοπροστασίας. Από την παλαιότερη συνεργασία μας εχουμε δημιουργήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις και ελπίζουμε πως θα διατηρηθούν και στον νέο του ρόλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν σοβαρά θέματα που απασχολούν την ομάδα μας αλλά και εν γένει τον εθελοντισμό στον τομέα της δασοπροστασίας και πυρόσβεσης.
Ο Γενικός Γραμματέας φάνηκε απόλυτα δεκτικός και θετικός στα σχόλια και μας έπεισε με την στάση του και τον λόγο του ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του μπορούμε να ανανενουμε μόνο θετικά αποτελέσματα.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.