ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ

Μια ακόμη σπουδαία ημέρα έφθασε στο δικό της μυστηριακό ολοκλήρωμα… συνδέοντας μοναδικούς ανθρώπους της προσφοράς, της δημιουργίας και της απτής τεκμηρίωσης της απίστευτης ομορφιάς κι ενέργειας, που εκλύεται απο τη συνειδητότητα των ΑΝΘΡΩΠΩΝ! Ο κοσμικός νόμος της συμπαντικής έλξης των ομοίων λειτούργησε και πάλι, συνδέοντας εθελοντές των ΙΩΝΙΔΩΝ και του ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, ευαισθητοποιημένους μάνατζερς, υπαλλήλους, γονείς και παιδιά των εταιριών METLIFE και COCO MAT, στην εμπνευσμένη και ζεστή έκθεση προϊόντων της οποίας η σπουδαία επαγγελματίας Εσμεράλντα Τσιχλή με το άριστο επιτελείο της οργάνωσαν μία ονειρική εταιρική γιορτή για μικρούς και μεγάλους!

Κι η μαγεία των Χριστουγέννων έκανε το θαύμα της κι η εταιρική κοινωνική ευθύνη κι η θέρμη των καρδιών πολλών ανθρώπων μεταφράστηκε στα αναγκαία τρόφιμα, για τις 25 οικογένειες, που στηρίζουν οι Ιωνίδες , για να ζήσουν κι αυτές ανθρώπινες μέρες! Συγχαρητήρια στις Οργανικές εταιρίες, σε όλες τις μαγευτικές κυρίες και στο τόσο έξυπνα ευαίσθητο Given 2you…με τα βαθιά πνευματικά μηνύματα! Τίποτα δεν είναι τυχαίο κι η συνεύρεση τόσων εκλεκτών ψυχών κρύβει σπουδαίες σκοπιμότητες…!!!

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.