Με αφορμή την σημερινή απολύμανση στην πόλη της Πρέβεζας, που συμμετείχε η ΛΕΚ, θα ήθελα να αναφερθώ, ιδιαίτερα σε ένα μέλος της. Στον άνθρωπο με την άσπρη φόρμα. Στον “Εθελοντή¨ με όλη την σημασία της λέξης. Πάντα στην πρώτη γραμμή , χωρίς αντιρρήσεις, χωρίς ενδοιασμούς, πάντα πρόθυμος να εκτελέσει οποιαδήποτε απόφαση παρθεί από τον επικεφαλής.

Εντάχθηκε στην ΛΕΚ , ως ο μικρότερος , αναγκάζοντας το Διοικητικό Συμβούλιο να δημιουργήσει ακαδημία και μετά από πέντε χρόνια να διαθέτει εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις σε πολλά αντικείμενα διάσωσης. Μετείχε σε σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις της Διασωστικής Ομάδας της ΛΕΚ , ακούραστος εργάτης της μεγάλης προσπάθειας που κάνει η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας για προσφορά .. Σήμερα στήριξε το δύσκολο έργο της απολύμανσης της Πρέβεζας. ….. Victoras Giannoulis εκφράζοντας τον θαυμασμό μας προς το πρόσωπο σου Σε ευχαριστούμε Θερμά..

Βασίλειος Ράπτης
Πρόεδρος ΛΕΚ

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.