Η HELLENIC MEDIA GROUP ΣΤΗΡΙΞΕ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Διήμερο σχολείο Εκπαίδευσης Υγρού Στοιχείου: Επιβίωση-Έρευνα-Διάσωση (Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ.)

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΣΩΣΗ Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ / ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΩΜΑΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Συνδιοργάνωση 🇬🇷🇪🇺 Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών & Φυσικών Καταστροφών και Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος. Mε την Συνεργασία της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας ΟΑΝΕΑΝ 🇬🇷🇪🇺.

Αποκλειστικά για το ΠΣ, Εθελοντές Πυροσβέστες του ΠΣ, Στελέχη Λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων.

Νυχτερινή και Ημερήσια Επιβίωση.

Υπό την αιγίδα τουΥπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Με την συμβολή των τριών Σωμάτων των 🚁🚤👨‍✈👨‍✈ Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος και της #ΈνωσηςΑστυνομικώνΥπαλλήλωνΝοτιανατολικήςΑττικής

🚔🚨🚍🚓🚑🚒

Καθοριστικό Ρόλο στην απρόσκοπτη υλοποίηση του Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ. έχουν οι συνεργαζόμενες με το ΙΔΑΦΚ Eθελοντικές Oργανώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και ιδιωτικοί φορείς με την παροχή ουσιαστικής υποστήριξης / υλικοτεχνικού εξοπλισμού / σκαφών κ.α. στην εκπαιδευτική αυτή δράση.

H Θεωρητική Εκπαίδευση πραγματοποιηθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας και η Πρακτική Εκπαίδευση στην 5η Παραλία Γλυφάδας Στάση Τραμ Πλατεία Βεργωτή.

 

Το ΣΕΥΣΕΕΔ του Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιηθηκε 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου 2019 στην έδρα της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας, πραγματοποιηθηκε η Θεωρητική Εκπαίδευση ενώ η Πρακτική Εκπαίδευση θα ολοκληρωθεί στην πλαζ της 5ης Παραλίας Γλυφάδας.

 

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.