ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ – «La Vita é Trella» στο ΒLACK BOX METHODIA!

 

Είναι κάποιες φορές που χρειάζεται να πάρεις τα πράγματα  απλά, θετικά και από την χιουμοριστική τους πλευρά.

Όχι όμως επιδερμικά.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να μας λέει ο Δημήτρης Λιόλιος στην καινούργια του μουσική παράσταση

“La Vita é Trella” – Ο γητευτής των barαλόγων που ξεκινάει το ταξίδι της την Παρασκευή 18 Μαΐου στην μουσική σκηνή  Black Box Methodia στον Κεραμεικό.

Πρωτότυπες διασκευές, επιλεγμένα τραγούδια από την δισκογραφία του, δυνατά beats, μελωδικά blues, funκ και μπαλάντες με ελληνικά και ξένα τραγούδια πέρα από μουσικές ταμπέλες και ρεύματα κάτω από την ενορχήστρωση και ιδιαίτερη ερμηνεία του Δημήτρη Λιόλιου.

Αναπάντεχα σκετς, γρήγορες ατάκες, μια 9μελής ορχήστρα οι TAHAME ALATAHALASAME, οι Ζαννέτα Καλοσκάμη και Μαρία Παπάζογλου στα φωνητικά και το τραγούδι, καθώς και δύο “δυνατοί” καλεσμένοι όπως ο Γιώργος Χατζής (Άγαμοι Θύται) και ο Μιχάλης Παούρης που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις, όλα και όλοι μαζί συνθέτουν αυτήν τη μοναδική μουσική – και όχι μόνο – ατμόσφαιρα.

La Vita é Trella.

Σε μια εποχή που τα παράλογα

έγιναν πιά η καθημερινότητά μας,

η ζωή θα μας δείξει τι είναι λογικό

και τι τρελό στο τέλος.

Παρασκευή 18 Μαΐου

Black Box Methodia

Κωνσταντινουπόλεως 113 & Αγίου όρους – Αθήνα

Τηλ. 210-3458605

Ωρα έναρξης  22:00

Είσοδος 8 ευρώ

 

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account