Λίγες μόλις μέρες μετά το ολοκαίνουργιο “Σαν θάλασσα στη γυάλα” ο Δημήτρης Λιόλιος επιστρέφει με νέο τραγούδι αλλά και μία για τους περισσότερους ίσως, μη αναμενόμενη συνεργασία που πραγματικά εκπλήσει ευχάριστα.

Για τον Μιχάλη Παούρη  οι συστάσεις δεν χρειάζονται. Οι διεθνείς διακρίσεις του καθώς και οι συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της εγχώριας αλλά και παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως Μίκης Θεοδωράκης,Μίμης Πλέσσας, Al Di Meola, Rosenberg Trio για να αναφέρουμε κάποια από αυτά, μιλούν από μόνα τους.

Η ατμόσφαιρα του τραγουδιού σκοτεινή, “φωτογραφίζοντας” έτσι την καθημερινότητα των ημερών μας ενώ o blues – rock ήχος του με την ερμηνεία του Δημήτρη, αγκαλιάζουν στην κυριολεξία το μοναδικό παίξιμο αλλά και το jazz ύφος του Μιχάλη Παούρη στο μπουζούκι.

Τους στίχους υπογράφει ο Γιώργος Δουλτσίνος και πραγματικά ακούγονται σαν ένα “μήνυμα” που έρχεται κατευθείαν από την ψυχή ενώ η μουσική είναι του Δημήτρη Λιόλιου.

Ένας μοναδικός και ιδιαίτερος συνδυασμός καλλιτεχνών σε μια συνεργασία

πέρα από το προβλέψιμο.

Δείτε στο YouTube το βίντεο του τραγουδιού

Επισκεφτείτε τα επίσημα social media του Δημήτρη Λιόλιου

http://www.facebook.com/dlioliosofficial

http://www.youtube.com/user/WindLeod

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.