Μια ακόμα χρονιά η αντιπυρική περίοδος έφτασε στο τέλος της, μια χρονιά σχετικά εύκολη,με λίγα συμβάντα στην περιοχή μας,τα οποία είχαν αίσιο τέλος,χάρη στην άμμεση κινητοποιήση,της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και της εθελοντικής μας ομάδας.Για μια ακόμα χρονιά παλέψαμε όλοι για να κρατήσουμε ζωντανά αυτά που μας έχουν απομείνει και τα καταφέραμε,όλοι μαζί,πυροσβέστες,εθελοντές αλλά και απλός κόσμος,που για μιά ακόμη φορά,βοήθησε και ήταν δίπλα μας.Μπορεί βέβαια να τελείωσε η αντιπυρική περίοδος,όμως ξεκινάει μια άλλη περίοδος.

Η περίοδος του χειμώνα,με βροχές,χιόνια και ότι άλλο μπορεί να συμβεί αυτή την εποχή,τα οποία,ευχή όλων μας είναι να μην υπάρξει τίποτα και να κυλλήσουν όλα ομαλά.Εμείς θα είμαστε εδώ,πάντα έτοιμοι,δίπλα σε όλους που θα μας χρειαστούν όλη την διάρκεια του χειμώνα.

Εμείς με την σειρά μας να ευχαριστούμε:
Τον πρώην Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κο Κοτζά Ευθύμιο,τους πρώην Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας κ.κ Γεωργακόπουλο Γεώργιο και Κρέζο Γεώργιο,τον πρώην Πρόεδρο της Τ.Κ Αρχαίας Ολυμπίας κο Σπηλιόπουλο Χάρη,για την βοήθεια τους προς εμάς.
Τον νύν Δήμαρχο κο Γεωργιόπουλο Γεώργιο,τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κο Αρβανίτη Γεώργιο και τον νυν Πρόεδρο της Τ.Κ Αρχαίας Ολυμπίας κο Panos Mantas που από την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους,έδειξαν το ενδιαφέρον τους προς την ομάδα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα Safers e.V. – Support Association for Fire- and Rescue Services και στα μέλη της Da Ze,Dan KeReiner PylenSchippse Hofmann που μας επισκέφτηκαν,ανταλλάξαμε τεχνογνωσία,είδαν τις δυνατότητες της ομάδας αλλά και τα προβλήματα-ελλείψεις αυτής,στον φίλο Stefan Höner για την δωρεά εξοπλισμού,τον Έλληνα εθελοντή πυροσβέστη στην Γερμανία και φίλο Nikolaos Michos για τις άοκνες προσπάθειες που κάνει για εμάς.Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους φίλους και επίτιμα μέλη της ομάδας Panagiotis Kremmydas,Maria KementzetzidouΘοδωρής Η.Κονδύλης και Γωγώ Παπαντωνίου που μας φιλοξένησαν στους διαδικτυακούς σταθμούς Εν πλω – enplowebradio και VoxFm Ilia αντιστοίχως προβάλλοντας την ομάδα μας.
Επίσης χρωστάμε ένα ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στα πληρώματα (ιπταμένους και προσωπικό εδάφους) των εναέριων μέσων ,που έδωσαν τον δικό τους αγώνα,στα πύρινα μέτωπα,και τους ευχόμαστε καλές προσγειώσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και σε εσάς,τους απλούς πολίτες που συμβάλλατε με τον τρόπο σας στην επίτευξη του έργου μας.
Τέλος σας εφιστούμε την προσοχή,όταν ο κρατικός μηχανισμός και η πολιτική προστασία σας συμβουλεύουν για καιρικά φαινόμενα να δείχνεται την ανάλογη προσοχή και ευαισθησία,υπακούωντας στις οδηγίες.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.