Εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού στις περιοχές Πολυδρόσου και ΟΑΚΑ.
Θ. Αμπατζόγλου: «Η αντιπυρική περίοδος απαιτεί την προσοχή και εγρήγορση όλων».
Με τις οδηγίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, για όσο το δυνατό ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αποψίλωση των δασωδών και θαμνωδών εκτάσεων του Δήμου και με την εποπτεία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Στέφανου Τσιπουράκη, πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού στις περιοχές Πολυδρόσου (παραρεμάτιος Φραγκοκλησιάς) και ΟΑΚΑ (πέριξ Γερμανικής σχολής).
Σε συστάσεις του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου προς τους κατοίκους του Αμαρουσίου, συχνά υπενθυμίζει την υποχρέωση για αυξημένη προσοχή δεδομένου ότι οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τους μη συντηρημένους και ακάθαρτους χώρους εγκυμονούν κινδύνους για εκδήλωση πυρκαγιάς. Ως εκ τούτου ο Δήμος πράττει το καθήκον του με διαρκείς και περιοδικές εργασίες αποψίλωσης στους κοινόχρηστους χώρους. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι πολίτες στα ιδιόκτητα οικόπεδά τους και κήπους τους. «Η αντιπυρική περίοδος απαιτεί την προσοχή και εγρήγορση όλων» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.