ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΓΚΟΛΟΦΚΙΝ

Πραγματκό σεμινάριο επαγγελματικής πυγμαχίας αυτός ο αγώνας. Θα μείνει στην ιστορία αυτό το παιχνίδι. Προτείνω στους πυγμάχους του ΣΕΠ να βάλουν τουλάχιστον δέκα φορές στο ριπλέι αυτό το παιχνίδι καρέ καρέ, δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο, γιατί κάθε τους κίνηση είναι ένα μάθημα επίθεσης ,άμυνας ,αποφυγής κι αντιχτυπήματος.
 Απαιτώ όμως από  όποιον θέλει να λέει ότι έχει την παραμικρή σχέση με το μποξ, να βάλει τουλάχιστον 100 φορές στο ριπλέι την ανίδραση Γκολόφκιν μετά το αποτέλεσμα. Σεμινάριο επαγγελματισμού και αξιοπρέεπειας. Επειδή η Ελλάδα έχει  δυστυχώς πολλούς  πυγμάχους, ευτυχώς όχι όλοι,  που όχι μόνο δεν ανέχονται  να χάσουν,  αλλά ούτε καν να βγουν ισόπαλοι, ας αναλύσουν όσο μπορούν το βλέμμα, το χαμόγελο, την αξιοπρεέπεια Γκολοφκιν που για μένα είναι το μεγαλύτερο μάθημα αυτού του αγώνα, γιατί αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι η κορυφή στο μποξ δε θέλει μόνο χέρια αλλά κυρίως προσωπικότητα. Δε χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο, όλα τα άλλα τα είπαν τα πρόσωπα των δύο  πυγμάχων.
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.