Γίνε εθελοντής στην IUF!
Κάνε την αίτηση ενδιαφέροντος έως την Παρασκευή 7/12 23:59, για να γίνεις εθελοντής στην IUF (International University Fair).


Η IUF θα πραγματοποιηθεί σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 8 και 9 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Μέσα από την IUF οι φοιτητές και μαθητές θα μπορέσουν να γνωρίσουν πανεπιστημιακά προγράμματα φοίτησης από Πανεπιστήμια εξωτερικού και Ελλάδας για σπουδές Bachelor, Master, PhD ή MBA.

Ένας εθελοντής της IUF απασχολείται την ημέρα της έκθεσης σε θέσεις εγγραφών, ενημέρωσης, εξυπηρέτησης παρευρισκομένων, υποστήριξης εκθετών ενώ παράλληλα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους οργανωτές.
Επιπλέον, οι εθελοντές απασχολούνται κατά την προετοιμασία της έκθεσης, που διαρκεί δύο μήνες, η οποία περιλαμβάνει ενέργειες προώθησης, οργάνωσης, επικοινωνίας με φορείς και άλλα ομαδικά projects.

*Η πρώτη συνάντηση εθελοντών θα γίνει στις 15 ή 16 Δεκεμβρίου.
**Για περισσότερες πληροφορίες, Αθήνα: giorgos.vardalachakis@iuf.gr | Θεσσαλονίκη: eliza.touli@iuf.gr

Η IUF – Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων είναι ένα φιλικό περιβάλλον στο οποίο οι νέοι μπορούν να αποκτήσουν πραγματικές πληροφορίες για το που θα σπουδάσουν στο εξωτερικό από εκπροσώπους των ίδιων των πανεπιστημίων. Πάνω από 40 εκπαιδευτικά ιδρύματα από 10+ χώρες έρχονται να προσλάβουν ακαδημαϊκά πολύτιμους και κινητοποιημένους Έλληνες φοιτητές στην IUF. Σκοπός της να προσφέρει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές επιλογές για τους νέους στην Ελλάδα. – Τι θα βρεις στην IUF; 1. Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο 2. Δωρεάν συμβουλευτική 3. Υποτροφίες 4. Σεμινάρια & Workshops Επόμενες Εκδηλώσεις : – Θεσσαλονίκη 8 Φεβρουαρίου , Makedonia Palace Hotel – Αθήνα 9 Φεβρουαρίου , Stavros Niarchos Foundation Cultural Centre Δωρεάν Εγγραφή εδώ: www.iuf.gr/el

Φορμα Εγγραφης Εδω

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.