Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του εθελοντισμού….. και με την ευκαιρία της πρώτης επίσημης απονομής τιμητικής βράβευσης για το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη, εντός του ετήσιου συνεδρίου 2018 στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel αφιερώνω την πλακέτα αυτή σε όσους πραγματικά υπερέβαλαν εαυτό, σωματικό κόπο και επιμονή, υποστήριξαν τις δράσεις μας και στήριξαν τα πρώτα βήματα μας.

Συνεχίζουμε πάντα σε χαμηλούς τόνους και με την συνεργασία της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος ενώνουμε δυνάμεις και λειτουργούμε συλλογικά για την επίτευξη στόχων τόσο στην ενημέρωση, την δωρεάν πιστοποιημένη εκπαιδευτική κατάρτιση σε κάθε επίπεδο διαχείρισης κρίσης.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους ακούραστους Εκπαιδευτές μας, τους στενούς μου Συνεργάτες, τις Ομάδες Υποστήριξης Εκπαιδευτικού μας Έργου που με τόση προθυμία συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις μας όπου και όταν τους ζητηθεί, όλους τους εκπαιδευόμενους των δράσεων μας για την εμπιστοσύνη τους στο δικό μας πρόσωπο καθώς επίσης και όλους τους κρατικούς φορείς που διευκολύνουν το τόσο δύσκολο έργο μας.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.