– Ενημερώνουμε ότι από τις 08.00-14.00 μπορείτε να τηλεφωνείτε στα εξής τηλεφωνα του ΟΚΠΑΔΒ:
210 6135611 – 210 8100224 – 210 8045564 – 210 8105052,
για να σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε, προκειμένου να μην μετακινήστε (Απευθυνόμαστε σε όλο τον πληθυσμό).

– Eνημερώστε τηλεφωνικά για ό,τι χρειάζεστε είτε αγορά φαρμάκων είτε ψώνια κλπ. και εμείς φροντίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, για να αποφεύγονται οι μετακινήσεις όλων (όταν παραλαμβάνετε, να φοράτε γάντια μιας χρήσης).

– Για συνταγογράφηση των μελών του ΚΑΠΗ μας, παρακαλούμε να δίνετε στον υπάλληλο που απαντά στο τηλέφωνο, το ΑΜΚΑ σας. Στη συνέχεια εμείς το δίνουμε στον ιατρό μας και θα φροντίζουμε να παραλαμβάνετε τα φάρμακά σας άμεσα.

– Το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι συνεχίζει κανονικά και πέραν της εξυπηρέτησης του υπόλοιπου πληθυσμού.

– Η διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα γίνεται κανονικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

– Η διανομή μερίδων συσσιτίου συνεχίζεται κανονικά. Μας υποστηρίζουν τα μαγαζιά εστίασης της πόλης μας και ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκρισή τους.

– Δημοτικά και Κοινωνικά Ιατρεία:
Τα ραντεβού με τους ιατρούς πραγματοποιούνται κανονικά, όταν δεν είναι κάποιος εμπύρετος ή με βήχα. Mε συμπτώματα βήχα ή πυρετού απευθύνεστε στο τετραψήφιο τηλέφωνο του Ε.Ο.Δ.Υ. και όχι στα Ιατρεία του Δήμου.
Οι συνεδρίες των ψυχολόγων συνεχίζονται και πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά, πρωί ή απόγευμα. Ολα τα άλλα προγράμματα αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

– Για τα Κέντρα Κοινότητας ισχύει ό,τι έχουμε αναρτήσει εξ αρχής.
Το προσωπικό του Κοινωνικού Οργανισμού, με σωστή οργάνωση και αίσθημα ευθύνης, παραμένει στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης από την αρχή της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης, ανταποκρινόμενο στους σκοπούς λειτουργίας του ΟΚΠΑΔΒ.
Εξ αρχής διευκολύναμε τα άτομα που έχουν προβλήματα υγείας, ώστε να εργάζονται από το σπίτι τους για μέρος της διοικητικής μας λειτουργίας, ενώ περιορίσαμε τις ώρες λειτουργίας και λάβαμε τα μέτρα προφύλαξης για το προσωπικό που συνεχίζει, πάντα υπό την ευθύνη και τον συντονισμό σε συνεργασία με τον Δήμαρχο (και την Πολιτική Προστασία, όταν χρειάζεται), σε καθημερινή βάση.
Θερμή παράκληση περιορίστε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις σας και κυρίως ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, διότι είναι ατομική ευθύνη του καθενός μας η αντιμετώπιση μέσω της πρόληψης.

Θα τα καταφέρουμε, αρκεί να λειτουργήσουμε συνειδητά υπεύθυνα.
πηγήΔήμος Βριλησσίων

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.