Ανακήρυξη του 2018 ως έτους ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την πρόληψη του επαγγελματικού Καρκίνου των Πυροσβεστών
——————————————————————————————

Κατόπιν απόφασης της Γ.Σ. της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Π.Σ., το 2018 ανακηρύσσεται ως «Έτος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του προσωπικού του Π.Σ. για την πρόληψη του επαγγελματικού Καρκίνου των Πυροσβεστών». 
Οι πυροσβέστες που επιχειρούν μέσα σε άκρως ανθυγιεινά περιβάλλοντα εργασίας ερχόμενοι σε επαφή με εκατοντάδες ουσίες που ενοχοποιούνται για την πρόκληση κακοήθων νεοπλασιών αποτελούν μια από τις πιο εκτεθειμένες και απροστάτευτες από την Πολιτεία επαγγελματικές ομάδες.
Επενδύοντας στην πρόληψη, για το τρέχον έτος προγραμματίζεται από την Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ. σειρά ενημερωτικών δράσεων και επιστημονικών εκδηλώσεων που σκοπό έχουν να αφυπνίσουν, να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν το ένστολο πυροσβεστικό προσωπικό για τους κινδύνους εκδήλωσης επαγγελματικού Καρκίνου που διατρέχει καθώς και για τον τρόπο πρόληψης έναντι αυτών.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.