Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, στους χώρους του MPSOTC, πραγματοποιήθηκε η αλλαγή Διοίκησης μεταξύ του Συνταγματάρχη Ελευθέριου Καλλών και του διαδόχου του Συνταγματάρχη Ιωάννη Σωτηρίου. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διοικητής της 2 ης Μεραρχίας Μηχανοκίνητου Πεζικού, Υποστράτηγος Κωστάκογλου Σωτήριος, και εκπρόσωποι των τοπικών στρατιωτικών και πολιτικών αρχών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Ο νέος διοικητής του MPSOTC, συνταγματάρχης Ιωάννης Σωτηρίου, εξέφρασε το όραμα και την πρόθεσή του, σχετικά με τις μελλοντικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και το modus operandi όπως διαμορφώνεται λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.
Ο πρώην Διοικητής έκανε αναθεώρηση των επιτευγμάτων του MPSOTC τα τελευταία δύο χρόνια και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το προσωπικό του Κέντρου, για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητά του.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.