Ο Αντώνης Οικονόμου συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα τραγούδια του και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδίστριες της νέας γενιάς.

 Η νέα κυκλοφορία του Αντώνη Οικονόμου που μας έμεινε από την πρώτη ακρόαση του cd είναι 5 πολύ όμορφα και ιδιαίτερα κομμάτια και μία ώριμη αντιμετώπιση  που δείχνει πόσο πολύ έχει δουλευτεί αυτή η δουλειά.

Εκτός από τα τραγούδια ‘’Δεν σου μιλώ για τα παλιά” και ‘’Λευκό χαρτί΄΄που έχουμε ήδη ακούσει, μας άρεσε επίσης και τo ‘’ Λάθος Κλειδί’ ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια του δίσκου μια όμορφη ερωτική μπαλάντα. Γενικά  ξεχωρίζει για τα ώριμα φωνητικά του Αντώνη Οικονόμου έχουμε στίχους δένουν εξαιρετικά με τις συνθέσεις και μιλάνε για την αγάπη και σου μεταδίδουν όμορφη νοσταλγία και σε ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο

Το “Λευκό χαρτί” αποτελεί μια έκδοση της εταιρίας “ΑΥΛΟΣ’’ και κυκλοφορεί σε cd σ’ όλα τα δισκοπωλεία και σε επιλεγμένα καταστήματα από την “MINOS-EMI”με την υπογραφή της Λίας Βίσση και Χρήστου Νικολόπουλου στην μουσική  και των Βίκυς Γεροθόδωρου, Βαγγέλη Ζιλέλη και Ελένης Ξένου στους στίχους.

 

Τραγούδια

1.Λευκό χαρτί

2.Μεγάλα Λόγια

3.Δεν σου μιλώ για τα παλιά

4.Λάθος Κλειδί

5.Εισιτήριο

https://www.facebook.com/AntonisEconomouOfficial

 

 

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.