ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Αίτηση Εθελοντισμού για το ‘’Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός’

Αίτηση Εθελοντισμού για το ‘’Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός’

Αίτηση Εθελοντισμού για το ‘’Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός’

O ΣΕΓΑΣ σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός» 2020 που θα διεξαχθεί στις 07 & 08 Νοεμβρίου 2020, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, και Μεγάλο Χορηγό την ΟΠΑΠ ΑΕ.

Ελπίζουμε να μας στηρίξετε και φέτος και να ανταμώσουμε ξανά τον Νοέμβριο ενώνοντας τις δυνάμεις μας και δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας!

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τα σημερινά δεδομένα, τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς και οργανισμούς της Ελληνικής Πολιτείας, και πάντα σύμφωνα με το ήδη εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η προσπάθεια όλων μας είναι να διατηρήσουμε ζωντανό το κύτταρο της κοινωνικής ζωής της χώρας μας που στηρίζεται στην ασφαλή μαζική συμμετοχή σε αγώνες δρόμου.

Η Αίτηση Εθελοντισμού για το ‘’Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός’’ μπορεί να βρεθεί [ΕΔΩ]

Όλοι οι εθελοντές αποτελούν την καρδιά των διοργανώσεών μας διαχρονικά ενώ φέτος θα κληθείτε να έχετε ακόμα πιο σπουδαίο ρόλο στηρίζοντας ενεργά την κοινωνία και την επανεκκίνηση της χώρα μας.Η προσπάθεια αυτή είναι τεράστια και απαιτεί μεγάλη ατομική ευθύνη από τον καθένα μας αλλά και συνεργασία μεταξύ όλων.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:
Η διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2020 θα περιλαμβάνει τους εξής αγώνες-διαδρομές:

Κυριακή 08 Νοεμβρίου:
-Μαραθώνιος Δρόμος
-Αγώνας Δρόμου 5χλμ

*_Σημειώνεται πως δεν θα πραγματοποιηθούν -φέτος και μόνο- οι Αγώνες Παιδιών και ο Αγώνας Special Olympics Hellas.

Σάββατο 07 Νοεμβρίου:
-Αγώνας Δρόμου 10χλμ

Ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε στην κατάρτιση Πρωτοκόλλου που αφορά στη διεξαγωγή αγώνων δρόμου εκτός σταδίου, θέλοντας να συμβάλλει στην ασφαλέστερη δυνατή παρουσία τόσο των συμμετεχόντων δρομέων, όσο και των προπονητών, κριτών, εθελοντών, εργαζομένων, ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Παρακαλούμε θερμά να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας στο ειδικό πεδίο του Εθελοντισμού, για να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν της συμμετοχής σας.
____

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση τυχόν χρειαστείτε.

Ευχόμαστε καλό μήνα με ηρεμία, ξεκούραση και υγεία σε όλους!

TEAMWORK MAKES THE DREAMWORK
Με εθελοντικούς χαιρετισμούς,

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ
Πρόγραμμα Εθελοντισμού
phone: + 30 211-1877722
e-mail: volunteers@athensauthenticmarathon.gr

Λ. ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΓΓΡΟΥ 137
Ν. ΣΜΥΡΝΗ 17121
Please click and follow us here:

(Όλα τα νέα και οι ανακοινώσεις των εθελοντών αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας www.athensauthenticmarathon.gr/volunteers )

hmg@group1hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Create AccountLog In Your Account