Ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του πραγματοποίησε ο Τζεμάλ Χουσεινογλου. Υπέγραψε με το Χρήστο Γάτση, μάνατζερ του ΣΕΠ, συμβόλαιο  συνεργασίας, που σημαίνει ότι στο εξής  ο Χρήστος Γάτσης  θα είναι ο προσωπικός του μάνατζερ που θα φροντίζει σε πιο επαγγελματικό επίπεδο τους επόμενους αγώνες του Τζεμάλ.
Τα τελευταία χρόνια η παρουσία του Τζεμάλ είναι ιδιαίτερα έντονη και όλο και πιο συχνή στα εγχώρια και διεθνή ρινγκ. Ο Τζεμάλ είναι ένας δυνατός και θεαματικός πυγμάχος που στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του κυρίως στο εξωτερικό, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το δυναμικό του παιχνίδι.
Η μεταξύ τους συνεργασία θα φέρει ακόμα πιο καλά αποτελέσματα στην ενδιαφέρουσα πορεία του Τζεμάλ.  Ο Χρήστος Γάτσης, μέσα από τη στενή συνεργασία που έχει με το Γιώργο Στεφανόπουλο, είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια ότι έχει φροντίσει τα περισσότερα διεθνή παιχνίδια των Ελλήνων επαγγελματιών πυγμάχων του ΣΕΠ  και αναμένεται η συνεργασία με τον Τζεμάλ Χουσεϊνογλου να αποδώσει τα μέγιστα.  
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.