Έλενα Κουντουρά Υπουργός Τουρισμού 

Βάλαμε δυναμικά τη Δυτική Ελλάδα στον τουριστικό χάρτη.
Χαιρέτισα στην επίσημη εκδήλωση για την έναρξη του συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων AEJ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο με πρωτοβουλία του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης και με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και συμμετείχαν δημοσιογράφοι από 24 χώρες.

Τους προσκάλεσα να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Αιτωλοακαρνανίας & να μεταφέρουν στις χώρες τους τις εμπειρίες τους από την Ελλάδα.
Στην εκδήλωση παρέστη ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο τέως Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Γιώργος Βαρεμένος, ο Δήμαρχος της περιοχής των Βρυξελλών, κ. Χρήστος Δουλκερίδης, η πρώην υπουργός και πρώην ευρωβουλευτής κα Μαριέττα Γιαννάκου, και ο Διεθνής Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ) κ.Otmar Lahodynsky, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων κ. Πάνος Σόμπολος. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, η Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων κα ΣάγιαΤσαουσίδου και η δημοσιογράφος κα Κική Παππά που παρουσίασε τα τουριστικά πλεονεκτήματα της Αιτωλοακαρνανίας.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.