Η HELLENIC MEDIA GROUP ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στις 6 – 8 Μαρτίου 2020, το Helexpo Maroussi φιλοξενεί τη μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας την διπλή έκθεση Boat & Fishing Show και Sea & Tourism Expo.

Για άλλη µία χρονιά, η Boat & Fishing Show φιλοδοξεί να δώσει την ευκαιρία συνάντησης σε ανθρώπους από όλη την Ελλάδα οι οποίοι διατηρούν επιχειρήσεις σχετικές µε τη θάλασσα, ή απλά µοιράζονται την ίδια αγάπη για αυτή, το σκάφος, το ψαροτούφεκο, την αλιεία, τα θαλάσσια σπορ και την αυτόνοµη κατάδυση.

Ο στόχος είναι και αυτή τη χρονιά ξεκάθαρος: ποιοτική συµµετοχή εκθετών µε αµιγώς θαλασσινό αντικείµενο και πεδίο δράσης, ώστε να επιβεβαιωθεί απόλυτα ο τίτλος της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ  και πιο ολοκληρωµένης θαλασσινής έκθεσης, µε αριθµό περιπτέρων ρεκόρ για τον κλάδο και έκταση που προβλέπεται να ξεπεράσει το περσινό ρεκόρ.

Μαζί, στον ίδιο χώρο, µε το ίδιο εισιτήριο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και τα περίπτερα της έκθεσης Θαλάσσιος Τουρισµός – Sea & Tourism Expo, η οποία θα αποτελέσει το σηµείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας, τους επαγγελµατίες και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο το 202

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας