ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Άνοιξε η Αίτηση Εθελοντισμού για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2020!

Άνοιξε η Αίτηση Εθελοντισμού για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2020!

Άνοιξε η Αίτηση Εθελοντισμού για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2020!

 

schedule of events1

Ο ΣΕΓΑΣ ξεκινάει δυναμικά τις προετοιμασίες του για τα μεγάλα δρομικά γεγονότα του 2020 με πρώτη στάση τον

Ημιμαραθώνιο Αθήνας

 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στο κέντρο της Αθήνας, με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος, και αναμένεται να υποδεχθούμε πάνω από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών!

Με ιδιαίτερη χαρά και σεβασμό στο έργο σας, σας προσκαλούμε και φέτος να γίνετε εθελοντές του 9ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας o οποίος διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ τον Δήμο Αθηναίων με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής.

Ελάτε να γεμίσουμε χαμόγελα και θετική διάθεση τους δρόμους της πόλης, συμμετέχοντας σε ένα γεγονός γεμάτο ζωντάνια, ανοικτό σε όλους! Κάθε χρόνο είναι η δική σας παρουσία που κάνει ξεχωριστές τις διοργανώσεις τόσο για εμάς όσο και για τους συμμετέχοντες. Ενδυναμώνεται το πνεύμα συνεργασίας, διευρύνεται η ομάδα μας – παλιοί και νέοι γνωρίζονται και όλοι ανυπομονούμε να ζήσουμε τις μοναδικές εμπειρίες ΖΩΗΣ που μπορεί να προσφέρει ο εθελοντισμός σε συνδυασμό με τον αθλητισμό!

Η προσφορά μας κάνει πιο χαρούμενους και ένα λεπτό (1′) του χρόνου σας είναι το μόνο που χρειάζεται για να εγγραφείτε! Μια μοναδική ανοιξιάτικη εμπειρία στην καρδιά της πόλης του πολιτισμού και του αθλητισμού και ένας αγώνας που μας καλεί να απολαύσουμε τη γοητεία της Αθήνας, δίνοντας έμφαση στο «μαζί», τη συντροφικότητα αλλά και την ψυχαγωγία.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη διαχρονική υποστήριξη και εμπιστοσύνη σας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση τυχόν χρειαστείτε.

Με εθελοντικούς χαιρετισμούς,

HMIΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
Πρόγραμμα Εθελοντισμού
phone: + 30 211-1877722
e-mail: volunteers@athinahalfmarathon.gr

-Όλα τα νέα και οι ανακοινώσεις των εθελοντών αναρτώνται στην ιστοσελίδα μαςhttps://athinahalfmarathon.gr

hmg@group1hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Create AccountLog In Your Account