ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

O Δήμος Μυκόνου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου σε συνεργασία με την E-Filiki Eteria, που προωθεί τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό και έχει έδρα τη Μύκονο, παρουσιάζουν το 2ο International Mykonos Multimedia Festival με τον γενικό τίτλο: “Aquatic Souls”


O Δήμος Μυκόνου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου σε συνεργασία με την E-Filiki Eteria, που προωθεί τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό και έχει έδρα τη Μύκονο, παρουσιάζουν το
2ο International Mykonos Multimedia Festival με τον γενικό τίτλο:
Aquatic Souls”

Από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου στη Δημοτική Αίθουσα «Στέφανος Συριώτης» στην οδό Μελετόπουλου, θα παρουσιαστεί το Διεθνές πρόγραμμα του Φεστιβάλ, με επιλεγμένα artwork projections Internet Art και Interactive Installations.
Συμμετέχουν οι δημιουργοί :
Snow Yunxue Fu, Alex Doukas, Tom Carr, Raj Sahani, Sigurdur Gudjonsson, Ahmed Mohsen, Kim Joon, Tolis Tatolas, Mohamed Moustafa,
Στις 31/08 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μυκόνου στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί το Masterclass Old Media vs New Media με ομιλητές τον Ευάγγελο Μολυβιάτη Motion Graphics Designer – Video Editor/ Post Production Ράδιο Αρβύλα/ Former teacher at Akto Art & Design College και την Αυγή Ατματζίδου Πρόεδρο του International Mykonos Multimedia Festival και Multimedia Curator. Θα ακολουθήσει workshop με θέμα: “Breakthrough Animation and Motion Design Techniques”.
Στις 01/09 στο Ματογιάννι στις 22:00, η Μυκονιάτικη Βεγγέρα σε συνεργασία με την Multimedia Curator Αυγή Ατματζίδου, θα συνθέσουν τον τοπικό χορό «Μπάλο» με Multimedia στοιχεία, αναδεικνύοντας μία άλλη πλευρά τόσο της παράδοσης όσο και της τεχνολογίας.
Στις 02/09 στη Πλατεία της Αγίας Κυριακής στις 22:00, θα παρουσιαστεί η Multimedia PerformanceAquatic Soulsαπό την performer Νικόλ Συριανού και με Multimedia Curator το Εναλλακτικό Θέατρο Τέχνης Μυκόνου.

Τέλος στις 03/09 στις 21:30, σε συνεργασία με τον Σύλλογο « Φίλοι Νέας Παραλίας» Θεσσαλονίκης, θα λάβει χώρα στο Ματογιάννι το «Up- cycled 2o Mykonos Fashion Path», με δημιουργίες του designer Νίκου Γκλαβίνα, της artist Χαράς Γεωργάκη και της architect- designer Βασιλική Μικρού. 
Το International Mykonos Multimedia Festival αποτελεί από φέτος Network Partner του EYA. Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Νεολαίας (European Youth Award) είναι ένας πανευρωπαϊκός αγώνας για να παρακινήσει τους νέους, τους κοινωνικούς επιχειρηματίες και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να παράγουν ψηφιακά έργα με αντίκτυπο στην κοινωνία. Δείχνει τη δυνατότητά τους να δημιουργήσουν καινοτόμες λύσεις με τεχνολογίες Διαδικτύου και Κινητών Τηλεπικοινωνιών, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στους στόχους που έχουν καθοριστεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης και τη στρατηγική «Ευρώπη 2020», καθώς και από τους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης του ΟΗΕ.


Aquatic Feelings Gif by Alex Doukas

Cradle song-blue fish, 3D animation by Kim Joon


Side, 3D animation by Snow Yunxue Fu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular