ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

Γιάννης Αϊδινιώτης :Το μποξ ειναι φιλοσοφία.

Γιάννης Αϊδινιώτης :Το μποξ ειναι φιλοσοφία...........Συμπέρασμα, ο Γουεδερ διαφύλαξε την φήμη του και πήρε και τα τρέλα χρήματα. Αλλα δεν ξερουμε και τι εχει παίχτει και πισω απο τις κουρτίνες..Το μποξ ειχε εχει και θα εχει τους δικούς του κανόνες ποσό μάλλον το επαγγελματικο μποξ που εχει την δίκη του φιλοσοφία απεναντι στην μαμά που ειναι το ερασιτεχνικό μποξ και όλοι οι μεγάλοι επαγγελματίες πυγμάχοι έχουν περάσει απο το ερασιτεχνικό μετα απο Ολυμπιάδες παγκόσμια στον χώρο . 

Οι πυγμάχοι στο επαγγελματικο έχουν τεράστιες αντοχές και γωνιές που σε διαβάζουνε πρέπει να βρούμε απάντηση στην διάρκεια των γύρων έχουν τακτικές που τις έχουν κανει άπειρες φορές για καθε αντιπαλο τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Και φτάνοντας στον αγώνα βλέπουμε έναν Γκρεγκορ σε ξένα χωράφια να θελει και να νομίζει οτι μπορεί να τα ισοπεδώσει όλα αλλάζοντας την Ιστορία και την μορφή της πυγμαχίας.... Άμα ήταν έτσι εύκολα τα πραματα θα γίνονταν όλοι πυγμάχοι και πρωταθλητές αλλα... βλέποντας το αγώνα διακρίνω ένα μεγάλο πυγμάχο συο απόγειο της δόξας του να ρισκάρει τα πάντα απεναντι σε έναν νέο φιλόδοξο μαχητή οχι αθλητή του Μποξ

. Εδω δεν πάει το 11 εμείς 11 και αυτοί δυο χέρια εχει αυτος δυο χέρια εχω και εγω, δεν του άφησε κανενα περιθώριο αντίδρασης . Τόσο όσο ένα έμπειρο ματι είδε πως τον δούλευε τόσο όσο.ουτε υπερβολές ούτε σπατάλες κλειστή Γκαρντ , με τα χέρια ψηλα αυτο που μαθαίνουμε στην αρχή έως το τέλος τα χτυπήματα όλα απο μεσα όλα στο πρόσωπο αντίπαλος με το κεφάλι εκτεθημενο βασιζόταν στην γρήγορη αντίδραση του σαν ποιο νέος χωρίς συγκεκριμένη, τακτική αντιδρούσε στις επιθέσεις του Γουεδερ . Αρκετές φορές διέκοψε ο διαιτητής τον Γκρεγκορ διότι βρισκόταν στην πλάτη του Γουεδερ έχοντας συνηθησει, να μάχεται στο κλουβί .

 Η Χτυπώντας στο πισω μέρος του κεφαλιού η δίνοντας ματσολες . Αυτα γίνονται στα κλουβιά ... Το οτι στάθηκε αυτο δεν σημαίνει κάτι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος που ειναι ο ποιο σκληρός κριτής. Το έβγαλε την γλώσσα του και κορόιδευε η ο άλλος γέλαγε αυτα ειναι παλιά κόλπα για να νευριάζεις τον αντιπαλο.Το οτι άντεξε τόσους γύρους με αυτο που είδα το συμπέρασμα μου ειναι οτι μόλις κατάλαβε μέχρι που αντέχει ο Γκρεγκορ τον γλένταγε και τον διέσυρε κσι φυσικά ο καθένας εχει την αποψη του και βλέπει απο την δίκη του οπτική γωνία . Εμένα αυτη ειναι η αποψη μου . Το μποξ θελει συντονισμό κινήσεων δεν περνούμε φορά και πάμε στον αντιπαλο οπως ειχε μάθει ο Γκρεγκορ , αυτος νόμιζε οτι με τις πατσαβούρες που έριχνε που βάραγε στα στοπ του διαιτητή που σε χτύπαγε στο πισω μέρος του κεφαλιού θα γινόντουσαν και στο μποξ . Λέει ο άλλος άντεξε τόσους γύρους, και;;; τι σημαίνει αυτο;; ρε παιδια οτι τι;; ειναι ανθεκτικό το κεφάλι του εδω δυο πέτρες τις χτυπάμε μεταξύ τους και σπάνε...Το πάρτυ τελείωσε η Πυγμαχια ειναι ο μεγάλος νικητής και φυσικά οι κύριοι με φουσκωμένες τις τσέπες απο τα δολάρια !!!
, ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular