ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ιεράπετρας για τις δύο μεγάλες φωτιές που ξέσπασαν στους Πεύκους Σητείας


Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ιεράπετρας για τις δύο μεγάλες φωτιές που ξέσπασαν στους Πεύκους Σητείας και στην Ανατολή Ιεράπετρας. Την Παρασκευή 7 Ιουλίου μετά τις 9 το βράδυ ξέσπασε η πρώτη φωτιά που εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

 Άμεσα 15 Εθελοντές του τμήματός μας με 2 υπηρεσιακά οχήματα βρέθηκαν και συνέδραμαν στην προσπάθεια της κατάσβεσης σε συνεργασία με εθελοντές από το Σώμα Eθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Σητείας. Μετά τις 3 τα ξημερώματα κι αφού η φωτιά εκεί ήταν σε ύφεση οι εθελοντές Σαμαρείτες του Τμήματος Ιεράπετρας μεταφέρθηκαν στο χωριό Ανατολή, όπως τους ζητήθηκε για να προσφέρουν κι εκεί τις υπηρεσίες τους. Τα πράγματα εκεί ήταν ακόμα πιο δύσκολα κι επικίνδυνα αφού οι φλόγες είχαν πλησιάσει αρκετά το χωριό βάζοντας σε κίνδυνο σπίτια και περιουσίες. Ομάδα εθελοντών Σαμαρειτών βρίσκεται ακόμα στην περιοχή του χωριού Ανατολή βοηθώντας το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular