ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας με "Αναμνήσεις" από τα τραγούδια του

Του Παναγιώτη Τσάμπρα                      

 
Την Τρίτη 11 Ιουλίου ο Τόλης Βοσκόπουλος μπροστά σ' ένα γεμάτο Κατράκειο τραγούδησε τα τραγούδια του με πολύ ωραίο τρόπο.  Στην εισαγωγή του μας είπε ότι "σ' αυτή τη γειτονιά μεγάλωσε και σ' αυτό το νταμάρι έπαιζε πριν γίνει θέατρο".
 Στη συναυλία έδωσε το παρών ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας ο οποίος έπαιξε στο πιάνο δυο από τα τραγούδια που έχει δώσει στον Τόλη Βοσκόπουλο.

  
Επίσης στο κοινό ήταν  η οικογένεια του Βοσκόπουλου και ο συνθέτης Γιώργος  Κριμιζάκης. Ο Βοσκόπουλος τραγούδησε δυο από τα τραγούδια του. Το πρόγραμμα άνοιξαν δυο  νέες τραγουδίστριες: η Μαρία Γράμψα και η Φραντζέσκα Μιχαήλ τραγουδώντας  λαϊκά τραγούδια του '60 και του '70.   Μια πολύ ωραία συναυλία με μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο. Ο ακούραστος Τόλης Βοσκόπουλος τραγούδησε μεγάλες του επιτυχίες όπως την "Αγωνία'', τις "Αναμνήσεις",  το "Φεγγάρι πανωθέ μου" και άλλες.

 Την επιμέλεια της ορχήστρας είχε ο Μανώλης Καραντίνης ο οποίος έπαιξε μπουζούκι.  Επίσης στη συναυλία συμμετείχαν άλλοι δυο σολίστες. Ο πιανίστας Ντίνος Γεωργούντζος που έπαιξε μια δική του "Φαντασία" πάνω στο τραγούδι "Αποκοιμήθηκα"  με μουσική του Τόλη Βοσκόπουλου και στίχους του Μίμη Θειόποουλου και ο Θανάσης Βασιλόπουλος με το κλαρίνο του να παίζει σχεδόν σε όλα τα τραγούδια που είπε ο Βοσκόπουλος.  Τέλος, να πω ότι η συναυλία ήταν υπέροχη και γι' έναν ακόμη λόγο. Γιατί είχε ένα ολοστρόγγυλο φεγγάρι ακριβώς πάνω από την σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular