ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Το Skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το έργον» διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Βριλησσίων το jobday

Το Skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το έργον» διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Βριλησσίων, το #JobDayΒριλήσσια, μία εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία.


Η δράση περιλαμβάνει καθοδήγηση από εξειδικευμένους μέντορες και παροχή συμβούλων υψηλού επιπέδου, καθώς και την ευκαιρία να βρεθεί κανείς στο ίδιο περιβάλλον με μερικά από τα καλύτερα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου και να ακούσει τους ειδικούς στον χώρο της εκπαίδευσης.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshop σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τη σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος τα social media στην αναζήτηση εργασίας, την αποτελεσματική συνέντευξη επιλογής προσωπικού, την ανάπτυξη ήπιων και επαγγελματικών δεξιοτήτων – soft skills.

Το #JobDay Βριλήσσια θα διεξαχθεί στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, Μπακογιάννη Π. & Πλαταιών - Υμηττού, Βριλήσσια, 15235 στις 12 Ιουνίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Archive

Από το Blogger.