ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη & η Γλυκερία συναντήθηκαν στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια. Ένα γυναικείο τρίο που κάνουν και θα συνεχίσουν να κάνουν το τραγούδι Γυναικεία υπόθεση

Ρεπορτάζ....Παναγιωτης ΤσαμπραςΤην  Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη & η Γλυκερία συναντήθηκαν στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια.  Ένα γυναικείο τρίο  που κάνουν και θα συνεχίσουν  να κάνουν το τραγούδι <<Γυναικεία υπόθεση>>. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε άλλες 6 πόλεις. Ποιες είν' αυτές; Η Πάτρα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο της Κρήτης, η Αρχαία Ολυμπία,  το Αρχαίο Δίον & η Σίβηρη της Χαλκιδικής.  Μια πολύ ωραία παράσταση με γνωστά τραγούδια που έχουν πρωτοπεί οι τρεις κυρίες αλλά και τραγούδια που τα έχουν πρωτοπεί άλλοι καλλιτέχνες. Ο σεβασμός από την Ελένη Βιτάλη και την Γλυκερία προς τη Μαρινέλλα ήτανε  μεγάλος.

Η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία έδειξαν σεβασμό στη Μαρινέλλα η οποία όμως κάποια στιγμή ένωσε δυο πολύ διαφορετικά και από διαφορετικές εποχές τραγούδια: το  <Λάος και Κολωνάκι> του Μανώλη Χιώτη και το <Δεν ζητάω πολλά> του Κωστή Μαραβέγια και του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου.
Το «Δεν ζητάω πολλά» μάλιστα ήταν η πιο καινούργια επανεκτέλεση που υπήρχε στο πρόγραμμα.
Επίσης από τις ξεχωριστές στιγμές της παράστασης ήταν ο αμανές που έκανε η Γλυκερία στην <Πατρίδα> του Φράνκι Λούβαρη, της Μελίνας Μακρή και της Ευανθίας Μάγνη.
Άλλη μια πολύ ωραία στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Ελένη Βιτάλη μοιράστηκε με την Μαρινέλλα το <Μια γυναίκα μπορεί>  του Χρήστου Νικολόπουλου, του Βασίλη Παπαδόπουλου και του Βαγγέλη Ξύδη.


Εδώ ν' αναφέρω τους μουσικούς έτσι όπως τους είπανε στην παράσταση οι τρεις κυρίες πάνω στη μελωδία του <Μπουφετζή> του Γιώργου Μπάτη.
<Τρία μπουζούκια στη σειρά είναι μεγάλοι μάγκες /
 ο Μαργιολάς(Δημήτρης Μαργιολάς), ο Βασιλάς(Θανάσης Βασιλάς)
κι ο Ρόκας με τιράντες( Γιώργος Ρόκας ) ,
ο Ζήσης είναι στο βιολί( Σκλαβουνάκης )
και στο κλαρίνο ο Μάνος (Μάνος Αχαλινοτόπουλος) ο αρχοντοδερβίσης, πλήκτρα παίξανε ο Κωνσταντίνος Γκίζης
και ο καλός, ο άγιος  Δημήτρης Καπηλίδης.

Κιθάρες έπαιξε το πιο ωραίο τρίο,
ο Βαγγελάκης ( Κονταράτος )  κι ο  ( Παναγιώτης ) Σαμαράς
κι ο Κώστας ( Φωτιάδης )  που' χει μπρίο.
Στα τύμπανα ο Άγγελος κι ο Σπύρος,
κι ο Παναγιώτης Γεωργοτάς στο μπάσο που' ναι φίνος>.
 Το Κατράκειο  ήταν ασφυκτικά γεμάτο, τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί αρκετά νωρίτερα από τη συναυλία.

Προς το παρόν, αυτή ήταν η μοναδική συναυλία των τριών κυριών στην Αθήνα, Πιθανότατα όμως, το Σεπτέμβριο θα υπάρχει μία ακόμα σε άλλο χώρο…
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular