Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Υπεύθυνοι στον καταυλισμό που στήθηκε για τους πληγέντες του σεισμού στον Πολίχνιτο της Λέσβου ορίστηκαν από το Δήμο τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Υπεύθυνοι στον καταυλισμό που στήθηκε για τους πληγέντες του σεισμού στον Πολίχνιτο της Λέσβου ορίστηκαν από το Δήμο τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, τα οποία διανέμουν από χθες σκηνές και τρόφιμα σε όσους έχουν μείνει μακριά από τα σπίτια τους.

Οι εθελοντές της ΕΟΔ βρέθηκαν χθες από την πρώτη στιγμή στο χωριό Βρίσα που επλήγη περισσότερο από τον σεισμό, συνδράμοντας στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και παρέχοντας Πρώτες Βοήθειες σε κατοίκους που αντιμετώπιζαν προβλήματα. Μετά την εκκένωση του χωριού τις απογευματινές ώρες από τις αρχές, τα μέλη της οργάνωσης ορίστηκαν υπεύθυνα από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Λέσβου, κυρία Αντωνέλλη, για τη διανομή σκηνών και τροφίμων στον καταυλισμό, όπου και έμειναν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. 


Οι εθελοντές της ΕΟΔ παραμένουν ακόμα και τώρα στον καταυλισμό και θα παραμείνουν για όσο χρειαστεί, προσφέροντας βοήθεια στους κατοίκους και συνδράμοντας στο έργο των αρχών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular