ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Το WikiLeaks έχει δημοσιεύσει μια νέα παρτίδα της συνεχιζόμενης Vault 7 διαρροή , λεπτομερώς το πλαίσιο spyware - το οποίο «παρέχει απομακρυσμένη φάρο και φορτωτή ικανότητες στους υπολογιστές-στόχους»

Το WikiLeaks έχει δημοσιεύσει μια νέα παρτίδα της συνεχιζόμενης Vault 7 διαρροή , λεπτομερώς το πλαίσιο spyware - το οποίο «παρέχει απομακρυσμένη φάρο και φορτωτή ικανότητες στους υπολογιστές-στόχους» - φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τη CIA που λειτουργεί ενάντια σε κάθε έκδοση των λειτουργικών συστημάτων Windows της Microsoft, από τα Windows XP σε Windows 10.

βαπτιστεί Αθηνά / Ήρας , το spyware έχει σχεδιαστεί για να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο των μολυσμένων υπολογιστές Windows από απόσταση, επιτρέποντας στον οργανισμό να εκτελεί όλα τα είδη των πραγμάτων στο μηχάνημα-στόχο, συμπεριλαμβανομένης της διαγραφής δεδομένων ή τη μεταφόρτωση κακόβουλο λογισμικό και κλοπή τα δεδομένα και να τα στείλετε στο διακομιστή της CIA.Η διαρροή, η οποία περιλαμβάνει ένα εγχειρίδιο της Αθηνάς, επισκόπηση της τεχνολογίας, καιδιαδήλωση για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό υποκλοπής spyware, αποκαλύπτει ότι το πρόγραμμα έχει δύο συνέπειες:
  • Πρωτοβάθμια: Αθηνά για τα XP στα Windows 10 
  • Δευτεροβάθμια: Ήρα για τα Windows 8 μέσω του Windows 10
Σύμφωνα με την οργάνωση πληροφοριοδότη, η Αθηνά έχει τη δυνατότητα να επιτρέψει στους πράκτορες της CIA να τροποποιήσει τη διαμόρφωση του σε πραγματικό χρόνο, ενώ το εμφύτευμα είναι στο στόχο «να το προσαρμόσετε σε λειτουργία.»
«Μόλις εγκατασταθεί, το κακόβουλο λογισμικό παρέχει τη δυνατότητα στίγματος (συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης και διαχείρισης έργου), τη φόρτωση της μνήμης / εκφόρτωση των κακόβουλων ωφέλιμα φορτία για τα συγκεκριμένα καθήκοντα και την παράδοση και την ανάκτηση των αρχείων σε / από ένα συγκεκριμένο κατάλογο στο σύστημα στόχο,» το WikiLeaks αξιώσεις .
Τα έγγραφα που διέρρευσαν δείχνουν ότι η Αθηνά, γραμμένο στη γλώσσα προγραμματισμού Python, αναπτύχθηκε τον Αύγουστο το 2015, μόλις ένα μήνα μετά η Microsoft κυκλοφόρησε το λειτουργικό της σύστημα των Windows 10.

Είναι ενδιαφέρον, ένα έγγραφο που δείχνει επίσης ότι οι πράκτορες της CIA έχουν ενημερωθεί για να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό υποκλοπής spyware δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε από antivirus προγράμματα λογισμικού, ειδικά Kaspersky λογισμικό AV.
cia-Αθηνά-windows-hacking-εργαλείο
Η Αθηνά έχει αναπτυχθεί από τη CIA σε συνεργασία με την πολιορκία Τεχνολογίες - μια αμερικανική εταιρία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που προσφέρει τεχνολογίες πόλεμο επίθεση στον κυβερνοχώρο και εργάζεται σε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ωστόσο, το WikiLeaks δεν έχει δώσει καμία λεπτομέρεια σχετικά με τις εργασίες που διεξάγονται από τον οργανισμό, χρησιμοποιώντας την Αθηνά, αλλά δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς η υπηρεσία πληροφοριών θα πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα για να κατασκοπεύει τους στόχους τους.

Την περασμένη εβδομάδα, το WikiLeaks που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ δύο εμφανείς CIA malware πλαισίων -  AfterMidnight και Assassin  - για την πλατφόρμα Microsoft Windows που έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί και να υποβάλει έκθεση ενέργειες στον μολυσμένο απομακρυσμένο κεντρικό υπολογιστή και να εκτελέσει κακόβουλες ενέργειες.

Από το Μάρτιο, η καταγγελία δυσλειτουργιών ομάδα έχει δημοσιεύσει εννέα παρτίδες της σειράς «Vault 7», το οποίο περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες και την περασμένη εβδομάδα διαρροές, μαζί με τις ακόλουθες παρτίδες:

  • Αρχιμήδης - ένα εργαλείο man-in-the-middle (MITM) επίθεση φέρεται να δημιουργήθηκε από τη CIA για τη στόχευση υπολογιστές μέσα σε ένα τοπικό δίκτυο (LAN).
  • Μουντζούρες - ένα κομμάτι του λογισμικού που φέρεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματώσετε «ιστοφάρων» σε εμπιστευτικά έγγραφα, επιτρέποντας στον οργανισμό κατασκοπεία για την παρακολούθηση των εμπιστευτικών πληροφοριών και πληροφοριοδότες.
  • Grasshopper - αποκαλύπτουν ένα πλαίσιο που επέτρεψε ο οργανισμός για να δημιουργήσετε εύκολα προσαρμοσμένες κακόβουλο λογισμικό για το σπάσιμο στα Windows της Microsoft και παρακάμπτοντας την προστασία από ιούς.
  • Μάρμαρο - αποκάλυψε τον πηγαίο κώδικα μιας μυστικής αντι-ιατροδικαστική πλαίσιο, ουσιαστικά ένα συσκοτιστής ή συσκευαστή χρησιμοποιήθηκαν από τη CIA για να κρύψει την πραγματική πηγή του κακόβουλου λογισμικού της.
  • Σκοτεινή Ύλη - επικεντρώνεται στην πειρατεία εκμεταλλεύεται την υπηρεσία σχεδιάστηκε για να στοχεύσετε σε iPhone και Mac.
  • Κλάμα άγγελος - κατασκοπεία εργαλείο που χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για να διεισδύσει έξυπνες τηλεοράσεις, μετατρέποντάς τα σε μυστικές μικρόφωνα.
  • Έτος Μηδέν - που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ CIA hacking εκμεταλλεύεται για δημοφιλείς υλικού και λογισμικού.
  • πηγη...http://thehackernews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular