ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Skywalker.gr διοργανώνει το Φεστιβάλ Εθελοντισμού στην Τεχνόπολη στο Γκάζι το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου

Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2017 Voluntary Action Με ελεύθερη είσοδο για όλους. Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Skywalker.gr διοργανώνει το Φεστιβάλ Εθελοντισμού στην Τεχνόπολη στο Γκάζι το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου. 


Σκοπός του φεστιβάλ για ακόμη μία φορά είναι η σύγκλιση του οικοσυστήματος του εθελοντισμού και η ανάδειξη της παραγωγής κοινωνικών αγαθών στην Ελλάδα της κρίσης. Το φεστιβάλ θα αποτελέσει και φέτος έναν φυσικό χώρο συνάντησης μη κυβερνητικών οργανώσεων, εθελοντών και πολιτών σε μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης. Στόχοι του Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action είναι: 

 Η άμεση επικοινωνία μεταξύ των μη κυβερνητικών οργανώσεων για τον συντονισμό και την εναρμόνιση των ενεργειών τους.  Η επιβράβευση των εθελοντών.  Η σύνδεση των εθελοντικών προγραμμάτων με πόρους εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.  Η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και ενεργοποίηση των πολιτών. SKYWALKER Αθήνα: Λ. ∆ηµοκρατίας 46, 163 45, Ηλιούπολη, Tel.: (+30) 210 9730 280, Fax.: (+30) 210 9709464, E-mail: admin@skywalker.gr, Website: www.skywalker.gr Θεσσαλονίκη: Εµπορικό Κέντρο Κηφισιάς, Κηφισίας 33, 542 48, Tel.: (+30) 231 0326 712, E-mail: info.thess@skywalker.gr Το Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action απευθύνεται σε: 

Όλες τις μη κυβερνητικές οργανώσεις  Εθελοντές και εν δυνάμει εθελοντές  Άτυπες κοινωνικές ομάδες  Στελέχη Ε.Κ.Ε.  Τοπική αυτοδιοίκηση Όλες οι εθελοντικές οργανώσεις θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο φεστιβάλ για να ενημερώσουν τους επισκέπτες και να παρουσιάσουν στην πράξη το έργο τους. 

Το Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action θα περιέχει:  Συζητήσεις – παρουσιάσεις Ομιλητές από διάφορες μη κυβερνικές οργανώσεις θα καλύψουν θέματα που αφορούν στον εθελοντισμό, στην πραγματική του διάσταση, στα στερεότυπα και στις προκαταλήψεις, στις παγκόσμιες τάσεις, καθώς και στο πώς μπορούν όλοι να αποκτήσουν και να αναπτύξουν κοινωνική συνείδηση μέσα από αυτόν.  Θεωρητικά και διαδραστικά σεμινάρια Στο φεστιβάλ θα διεξαχθούν σεμινάρια τόσο για την εκπαίδευση εθελοντών, όσο και για την εκπαίδευση στελεχών Μ.Κ.Ο. 

Τιμητικές διακρίσεις Ένας από τους στόχους του φεστιβάλ είναι να ευχαριστήσει όσους αυθόρμητα προσφέρουν καθημερινά και δίνουν ένα κομμάτι του εαυτού τους για ένα πιο όμορφο και ελπιδιφόρο μέλλον για αυτούς που το έχουν ανάγκη. Σε εθελοντές που έχουν διακριθεί για το έργο τους, σε ομάδες που προσφέρουν ανιδιοτελώς, σε ιδρυτικά στελέχη οργανισμών, σε προγράμματα και καινοτόμες ιδέες.

 Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος : https://goo.gl/forms/u8sD2R7yJXuMrCGa2
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular