Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Η Άννα Kορακακη σήμερα (μετά το χθεσινό χάλκινο μετάλλιο στα 25m και το τρομερό ρεκόρ του αγώνα της) στο αεροβόλο πιστόλι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο μετά από έναν απίστευτο τελικό (μία ανάσα από το παγκόσμιο ρεκόρ τελικού).

ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ.... ΧΡΥΣΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΝΑ!!! Η Άννα σήμερα (μετά το χθεσινό χάλκινο μετάλλιο στα 25m και το τρομερό ρεκόρ του αγώνα της) στο αεροβόλο πιστόλι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο μετά από έναν απίστευτο τελικό (μία ανάσα από το παγκόσμιο ρεκόρ τελικού). Στον αγώνα με επίδοση 385/400 (99-93-97-96) κατετάγη δεύτερη.


Στον τελικό με το φανταστικό 246,3!!!!!! άφησε με 8,5 πόντους πίσω την Γερμανίδα SKERIES και στην τρίτη θέση την SIDHU από την Ινδία. Στο διεθνές μίτινγκ του Plzen της Τσεχίας έλαβε μέρος και το επόμενο αστέρι μου ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ μου. Ήταν αγώνας τεστ για τον Διονύση ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία (ανδρών) και με τις πολύ ικανοποιητικες επιδόσεις για την κατηγορία του (εφήβων)566/600 αερ.πιστολι και 537/600 στο ελεύθερο πιστόλι αφήνει ελπίδες για το μέλλον!!! Τους ευχαριστώ και τους δύο και για ακόμη μία φορά με κάναν υπερήφανο!!!! Φιλιά σε όλους από το όμορφο Plzen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular