Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Email Image
Email Image
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στην περιοχή Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά.

Σε μία όμορφη και χαρούμενη τελετή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 στην περιοχή Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Email Image
Βράβευση του προέδρου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλου στην 9η απονομή Βραβείων Προσωπικότητες 2016-2017

Στον πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστα Γιαννόπουλο απονεμήθηκε την Δευτέρα 27 Μαρτίου από την Οργανωτική επιτροπή της 9ης απονομής των Βραβείων «Προσωπικότητες» 2016-2017 το βραβείο «Προσωπικότητα 2016-2017» για το κοινωνικό του έργο εδώ και 21 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Email Image
Οι εκθέτες της Freskon και η ΔΕΘ - Helexpο στήριξαν, για ακόμα μια χρονιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι εκθέτες της Freskon «Διεθνές εμπορικό γεγονός Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών» και η ΔΕΘ - Helexpo, στήριξαν «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, μετά το πέρας της έκθεσης, προσωπικό και εθελοντές του οργανισμού παρέλαβαν από τους εκθέτες της Freskon 5,5 τόνους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Η κινητοποίηση και η συμβολή των εκθετών ήταν τεράστια, καθώς με αυτή την κίνηση στηρίχθηκαν παιδιά και οι οικογένειές τους που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε συνθήκες φτώχειας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Email Image
To 2ο Plane Pull στην Ελλάδα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε το 2ο Plane Pull στην Ελλάδα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και με την υποστήριξη της DHL Express.

Μια πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση στην αεροδρομιακή κοινότητα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά την Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών: Το 2ο Plane Pull στην Ελλάδα έγινε πραγματικότητα στην πίστα αεροσκαφών του αεροδρομίου, με τη συμμετοχή 13 ομάδων 25 ατόμων, που είχαν ως στόχο η κάθε μία να τραβήξει για 20 ολόκληρα μέτρα ένα AIRBUS A300/600 (βάρους 100 τόνων) του στόλου της DHL Express!

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Email Image
Ασπίδα προστασίας για όλα τα παιδιά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Μια κοινή προσπάθεια για την προστασία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και κατ’ επέκταση των οικογενειών που διαβιούν, ξεκινά από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular