Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Αξιέπαινη η συμμετοχή των Τμημάτων Ρυθμικής, Ενόργανης και Γενικής Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους»,του Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» Δήμου Μαρκοπούλου, σε διοργανώσεις Γυμναστικής.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                Μαρκόπουλο, 24/5/2017
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ


Αξιέπαινη η συμμετοχή των Τμημάτων Ρυθμικής, Ενόργανης και Γενικής Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους»,του Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» Δήμου Μαρκοπούλου, σε διοργανώσεις Γυμναστικής.

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Το θερμό χειροκρότημα απέσπασαν τα Τμήματα Ρυθμικής, Ενόργανης και Γενικής Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» του Δήμου Μαρκοπούλου, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους, στις διοργανώσεις «ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2017» και στο 27ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Win for Life Festival of Gymnastics», το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Το Σάββατο 20 Μαΐου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας, 15 κορίτσια από το Τμήμα Γενικής Γυμναστικής παιδιών με υπεύθυνη γυμνάστρια την κ. Λεβαντή Δέσποινα, παρουσίασαν πρόγραμμα ρυθμικής με κορδέλες, με τίτλο «ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ, ΘΑ ΣΤΟ ΧΟΡΕΨΩ» και 24 παιδιά από το Τμήμα Μουσικοκινητικής και Ενόργανης και υπεύθυνο γυμναστή τον κ. Κουτζά Άκη, παρουσίασαν πρόγραμμα με στοιχεία ενόργανης, προσχολικής και μουσικοκινητικής αγωγής, με τίτλο «ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ & ΛΥΚΟΙ».

Την Κυριακή 21 Μαΐου, στο 27ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Win for Life Festival of Gymnastics», στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, 18 κορίτσια από το Τμήμα Ρυθμικής, με υπεύθυνη γυμνάστρια την κ. Λεβαντή Δέσποινα, παρουσίασαν πρόγραμμα ρυθμικής με μπάλες, με τίτλο «I WANNA BE LOVED BY YOU» και 28 παιδιά από τα τμήματα Ενόργανης και Γενικής Γυμναστικής, με υπεύθυνο γυμναστή τον κ. Κουτζά Ακη, παρουσίασαν πρόγραμμα χορού, ρυθμικής, ενόργανης, ακροβατικής και τραμπολίνο, με τίτλο «ΑΝΝΑΓΕΝΗΣΗ ΙΙ».

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 32 παιδιά από τα τμήματα Ενόργανης και Γενικής Γυμναστικής, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα «ΑΝΝΑΓΕΝΗΣΗ ΙΙ», στο «EGOGYM Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους 2017», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Μαϊου 2017, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας», στη Γλυφάδα. Αντίστοιχα, 14 κορίτσια των Τμημάτων του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα «ΑΕΡΙΝΕΣ», στο 6ο Φεστιβάλ Γυμναστικής του Δήμου Σαρωνικού του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Μαϊου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Κακλαμανάκης», στο Λαγονήσι.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», συγχαίρουν θερμά για την παρουσία και τη σκληρή δουλειά που επέδειξαν, τα παιδιά των Τμημάτων, που συμμετείχαν στις παραπάνω διοργανώσεις, όπως επίσης τους γυμναστές και το προσωπικό του «Βραυρωνίου», που συντέλεσαν στο επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την επένδυση στον Αθλητισμό, ιδιαίτερα της νέας γενιάς, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές, σε ελληνικές και ξένες αθλητικές διοργανώσεις. Της αξίζει το καλύτερο!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular