ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Πολυνίκης ο Παναθηναϊκός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών!

Πολυνίκης ο Παναθηναϊκός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών!
Άλλοι παίζουν μπουνιές στις...εξέδρες δυσφημίζοντας το ποδόσφαιρο κι άλλοι με τις μπουνιές τους προάγουν τον αθλητισμό αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως ο Παναθηναϊκός είναι η Νο1 δύναμη στα ρινγκ της χώρας μας.
Οι μάγκες του Γιάννη Αϊδινιώτη χάρισαν έναν ακόμα τίτλο στον Όμιλο, αναδεικνυόμενοι Πολυνίκες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών (πρόκειται για την πάλαι ποτέ Β΄ Κατηγορία, το σκαλοπάτι δηλαδή για την Α΄ Κατηγορία που πλέον ονομάζεται και «Elite»).


Τι κι αν το Τριφύλλι συμμετείχε με μόλις 3 πυγμάχους (ο πρωταθλητής Άρης Νικαίας είχε 11 συμμετοχές)...
Με δύο χρυσά μετάλλια (Εμμ. Παπαδόπουλος στα 69 κιλά και Χρήστος Κλεφτάκης στα 81 κιλά) και ένα αργυρό (Νίκος Καττής στα 75 κιλά), η ομάδα του «Δάσκαλου» Γιάννη Αϊδινιώτη συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της που ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια, κατακτώντας έναν ακόμα ομαδικό τίτλο.
Παράλληλα, οι τρεις «πράσινοι» μποξέρ κέρδισαν την προαγωγή τους στην κατηγορία Elite για το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Ανδρών που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβρη, όπου ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίσης, συγκεντρώθηκαν πολύτιμοι βαθμοί για τη Γενική Βαθμολογία του 2017, εκεί που ο σύλλογος ήταν πρώτος σε επίπεδο ανδρών για το 2016.
Αυτός ήταν ο 90ος «πράσινος» τίτλος για τον Παναθηναϊκό στην πυγμαχία.
πηγη  https://www.facebook.com/titloipao/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Archive

Από το Blogger.