ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Η Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ στο Μέγαρο Μουσικής ΑθηνώνΗ Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ομιλία της πρώην Προέδρου της Αργεντινής
με θέμα «Κρίση της Δημοκρατίας
και αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη:
Η εμπειρία της Λατινικής Αμερικής»


Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, 19:00
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Στα ισπανικά με ταυτόχρονη μετάφραση

Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας
Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 17:30Η πρώην Πρόεδρος της Αργεντινής (2007-2015), Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ [Christina Fernandez de Kirchner], θα μιλήσει με θέμα «Κρίση της Δημοκρατίας και αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη: Η εμπειρία της Λατινικής Αμερικής», τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Megaron Plus. Η ομιλία θα γίνει στα ισπανικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, η διανομή των οποίων αρχίζει στις 5:30 μ.μ.
Η Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ σπούδασε νομικά και υπήρξε Πρόεδρος της Αργεντινής, με δύο διαδοχικές θητείες από το 2007 έως το 2015. Βουλευτής και γερουσιαστής για πολλά χρόνια, διαδέχτηκε τον σύζυγό της και Πρόεδρο της Αργεντινής Νέστορ Κίρχνερ (2003-2007) στην ηγεσία του πολυκομματικού προοδευτικού συνασπισμού «Μέτωπο για τη Νίκη» που ιδρύθηκε το 2003 και κυβέρνησε την Αργεντινή επί 12 συνεχόμενα έτη.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω διαδικτύου και θα είναι ανοικτή σε όλους. Η παρακολούθηση της μετάδοσης θα είναι εφικτή μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου Μουσικής http://www.megaron.gr

Για περισσότερες πληροφορίες
210 72.82.333

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular