ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθελοντές ΜΑΚΙΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Την Κυριακή 23/04/2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη άσκηση πυρόσβεσης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία με την συμμετοχή πολλών εθελοντικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής.


Με την ολοκλήρωση της άσκησης το Δ.Σ. της ΜΑΚΙΠ και όλοι οι εθελοντές της, εκφράζουν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους σε όσους συνέδραμαν στην οργάνωση της άσκησης αλλά και σε όσους δυναμικά συμμετείχαν σε αυτή με επιτυχία.

 Και με τον όρο επιτυχία, δεν αναφερόμαστε σε μια άσκηση κατά τη διάρκεια της οποίας όλα έγιναν τέλεια, αλλά σε μια άσκηση που έγινε σε περιβάλλον ρεαλισμού, αποτύπωσε αδυναμίες και προσέφερε ευκαιρίες βελτίωσης που θα μας βοηθήσουν όλους να γίνουμε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι.
Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε - 


Το Πυροσβεστικό Σώμα και τον Διοικητή του 6ου Π.Σ. Πύραρχο Γεώργιο Πουρνάρα,
- Την Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Αττικής και
 ειδικά τους κκ Ευστράτιο Δαβάκη και τον κ. Αναστάσιο Γιώτη,
- Τον Aντιδήμαρχο Αφιδνών κ. Γεώργιο Πούλο,
- Τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ωρωπού κ. Αθανάσιο Λέκκα,
- Το Δασαρχείο Καπανδριτίου,
- Τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας,
- Τον ΣΠΑΠ,
- Τον Συντονιστή της άσκησης από το Π.Σ. Πυραγό Παναγιώτη Καλδέλη,
για την συμβολή τους στην οργάνωση της άσκησης.
 Επισημάνουμε τη σημαντική βοήθεια από το Π.Σ. στον τελικό σχεδιασμό, που αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα προσομοιώνοντας πιθανό πραγματικό περιστατικό.
 Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τις εθελοντικές ομάδες Αγ. Στεφάνου, Άνοιξης, Αφιδνών, Κρυονερίου, Ομίλου Φίλων του Δάσους (ΔΑΚ), Ροδόπολης, ΣΟΙΠ και ΜΑΚΙΠ, οι οποίοι συμμετείχαν συνολικά με 17 πυροσβεστικά οχήματα και 3 βοηθητικά, επέδειξαν ζήλο, διάθεση ενεργούς συμμετοχής και ανταποκρίθηκαν στο απαιτητικό σενάριο της άσκησης.
Με την έναρξη της Αντιπυρικής περιόδου 2017 θέλουμε να δηλώσουμε πως θα είμαστε σε συνεργασία με το ΠΣ την Πολιτική Προστασία και τις όμορες εθελοντικές ομάδες με τις δυνάμεις μας ενεργοί και διαθέσιμοι στην αντιμετώπιση κάθε κινδύνου πυρκαγιάς.
 Καλή και ασφαλή Αντιπυρική 2017
Εθελοντές ΜΑΚΙΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular