Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Εθελοντές Αιγάλεω - Διανομή Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες

Οι Εθελοντές Αιγάλεω, με τη στήριξη του Δήμου Αιγάλεω, διοργανώνουν την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων (parking) του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Αθηνών που βρίσκεται στη δυτική του πλευρά, με είσοδο από την πύλη της οδού Δημητσάνας (περιοχή Λιούμη, στο Αιγάλεω), την εικοστή όγδοη (28η) δράση τους, με αντικείμενο τη διανομή ποιοτικών προϊόντων, αγροτικών και μη, στους καταναλωτές απευθείας από Έλληνες παραγωγούς, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

 Παρακαλούμε για τη βοήθεια καθενός ευαισθητοποιημένου συμπολίτη μας. Φιλοδοξούμε και πάλι να ενισχύσουμε τα συσσίτια των τριών ενοριών της πόλης μας (Αγίας Τριάδας, Εσταυρωμένου, Αγίου Σπυρίδωνος) που σε καθημερινή βάση σιτίζουν εκατοντάδες αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, όπως επίσης και τη δράση του Χριστοδούλειου Ιδρύματος στο Χαϊδάρι, αλλά και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω. 

Η βοήθεια είναι δυνατό να εκδηλωθεί με την αγορά, από την πλευρά των προσερχομένων στη δράση μας, τροφίμων ή άλλων προϊόντων, τα οποία η ομάδα μας στη συνέχεια θα διανείμει στις ενορίες και στο Ίδρυμα που φιλοξενεί κορίτσια με ειδικά οικογενειακά προβλήματα, όπως επίσης και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. 

Προσβλέπουμε στη συμμετοχή σας, όχι μόνο στη δράση μας αυτή καθ’ εαυτήν, με την ενεργό παρουσία σας στη δράση, αλλά και στην ενημέρωση όσων περισσότερων συμπολιτών μας μπορείτε, κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα μέχρι και την ημέρα της δράσης. Παρακαλούμε λοιπόν να προωθήσετε το μήνυμα αυτό σε όσους περισσότερους από τους φίλους, γνωστούς, συγγενείς, συνεργάτες, συναδέλφους σας μπορείτε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost