Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθήνας

Προετοιμασία και σχεδιασμός Δράσεων για την αντιπυρική περίοδο 2017 και την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων.

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθήνας

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα Αθηνών, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλίμου.
Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν τα εξής:
- Απολογισμός της Χειμερινής Περιόδου 2016 – 2017.
- Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2017.
- Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων.
Στην συνεδρίαση παρευρέθησαν και συμμετείχαν εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, της ΕΛ.ΑΣ., του Ο.Α.Σ.Π., λοιπά μέλη του ΣΟΠΠ, εθελοντικές οργανώσεις καθώς και εκπρόσωποι των Δήμων.
Στην συνεδρίαση παρουσιάστηκε ο απολογισμός της χειμερινής περιόδου 2017 από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα Χρήστο Καπάταη και εν συνεχεία από τα Μέλη του Σ.Ο.Π.Π και από τους εκπρόσωπους των Δήμων.
Κατόπιν ακολούθησε συζήτηση για τον σχεδιασμό και τις δράσεις προετοιμασίας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πυρκαγιές, καθώς και για τον σχεδιασμό και τις δράσεις προετοιμασίας έναντι του σεισμικού κινδύνου.
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost