Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Μάιο τις Ημέρες Θάλασσας, ένα πανόραμα εκδηλώσεων στην πόλη με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών του Πειραιά.

Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Μάιο τις Ημέρες Θάλασσας, ένα πανόραμα εκδηλώσεων στην πόλη με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών του Πειραιά.Οι Ημέρες Θάλασσας, οι οποίες καθιερώθηκαν πλέον ως θεσμός για την πόλη του Πειραιά, θα διαρκέσουν από τις 17 έως τις 29 Μαΐου 2016 και θα περιλαμβάνουν εκδηλώσεις, όπως ξεναγήσεις, πάρτυ, πολιτιστικά, κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα, συναυλίες κ.α., ανοιχτές για το ευρύ κοινό, με επίκεντρο τη θάλασσα και τον πολιτισμό του Πειραιά.

Αν επιθυμείτε να διοργανώσετε κάποια δράση έτσι ώστε να ενταχθεί στις Ημέρες Θάλασσας 2016, παρακαλούμε όπως στείλετε την πρότασή σας μαζί με μια μικρή περιγραφή της μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαΐου στο info@imeresthalassas.gr.

*Ημέρες Θάλασσας 2015*

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας, καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαΐου, με στόχο να τονίσει τον ζωτικό ρόλο που παίζει η θάλασσα στη ζωή των πολιτών, αλλά και στη βιώσιμη ανάπτυξη. Κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε διαφορετική πόλη - λιμάνι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο Πειραιάς είναι η τιμώμενη πόλη για το 2015.

Ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας περιλαμβάνει δύο άξονες. Πρώτον, θα πραγματοποιηθεί ένα διεθνές συνέδριο, μια πολύ μεγάλη έκθεση και μια σειρά από workshops στις 28 και 29 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο δεύτερος άξονας είναι οι “ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ” που θα πραγματοποιηθoύν στον Πειραιά στις 30 και 31 Μαΐου 2015. Πρόκειται για ένα διήμερο εκδηλώσεων, που στοχεύει στην ανάδειξη του θαλάσσιου πολιτισμού του Πειραιά σε όλη την Ευρώπη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular