ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Η παραλία της Γλυφάδας βραβεύτηκε χθες - για πρώτη φορά -με γαλάζια σημαία!

Η παραλία της Γλυφάδας βραβεύτηκε χθες - για πρώτη φορά -
με γαλάζια σημαία! Το πλέον αναγνωρίσιμο παγκοσμίως οικολογικό σήμα ποιότητας για ακτές τοποθετήθηκε και επισήμως στην παραλία του Δήμου μας, που κατάφερε να ανταποκριθεί στις πλέον απαιτητικές προϋποθέσεις.

Πέρα από την ποιότητα των υδάτων, που αναγνωρίστηκε ως «εξαιρετική», δώσαμε έναν αγώνα δρόμου επί μήνες για να εκπληρώσουμε και τα 33 αυστηρά κριτήρια: Καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων, προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και πολλά ακόμα.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους εργάζονται καθημερινά επί δύο χρόνια, για να αναβαθμίσουμε όλοι μαζί το παραλιακό μας μέτωπο και να έχουμε σήμερα μια παραλία-κόσμημα για την Αττική, αλλά και για όλη την Ελλάδα - και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συνεργάτη μου Σωκράτη Ζάχο που έτρεξε επί μήνες την περίπλοκη διαδικασία της αίτησης για τη γαλάζια σημαία.

Όλοι μαζί ας προστατεύσουμε αυτή τη σπουδαία κατάκτηση για τη Γλυφάδα μας. Συνεχίζουμε τις εργασίες αναβάθμισης της παραλίας ώστε όλες οι καθιερωμένες πλέον υποδομές να είναι έτοιμες τέλος Μαϊου, για να τη χαίρονται οι λουόμενοι όλο το καλοκαίρι. Καλά μπάνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular