Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Έρχεται το Athens Technopolis Jazz Festival!

Ladies and gentlemen είστε έτοιμοι; Έρχεται τοAthens Technopolis Jazz Festival! H #Τεχνόποληκαι η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / Οnassis Cultural Centre Athens ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, από τις 23 έως τις 28 Μαΐου, και παρουσιάζουν jazz μελωδίες από πλήθος μουσικών σχημάτων και ένα πλούσιο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους!
Φέτος, ο μακροβιότερος μουσικός θεσμός της πόλης με ελεύθερη είσοδο, ανοίγει τις πόρτες του για 6 μέρες και υποδέχεται στη σκηνή 80 μουσικούς! Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του φεστιβάλ που θα παρακολουθήσουμε σύμπραξη jazz σχήματος με κλασική ορχήστρα – Spiral Trio &Athens Symphony Orchestra του Δήμος Αθηναίων, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα περάσουν από τη σκηνή 3 ορχήστρες –η Συμφωνική, η Athens Big Band και η Στρατιωτική Μουσική Φρουράς Αθηνών/Military Band of Athens.

Αναμένεται να "ταξιδέψουμε" μέσα σε λίγες μέρες σε όλο τον κόσμο, καθώς, στο σύνολό τους, από την πιο jazz σκηνή της πόλης θα περάσουν μουσικοί απ' όλο και πιο πολλές γωνιές του πλανήτη για να μας παρουσιάσουν ο καθένας το δικό του μοναδικό μουσικό σύμπαν. Φέτος, θα συμμετάσχουν 3 επιπλέον χώρες: Εσθονία, Αζερμπαϊτζάν και Ηνωμένο Βασίλειο –και μαζί με τις χώρες αυξάνεται και η ποικιλία των μελωδιών που θα δημιουργήσουν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Κεντρική Αυλή του χώρου και σε όλη την πόλη.
Το φεστιβάλ θα πλαισιώνει πλήθος παράλληλων -και αγαπημένων- εκδηλώσεων, όπως το The Meet Market, που θα επισκεφθεί και πάλι την Τεχνόπολη στην πιο jazz edition του, η έκθεση φωτογραφίας από την ομάδα Metapolis Photography Seminarsκαι άλλα δρώμενα που θα ανακοινωθούν σύντομα! Last but not least, μη λείψει κανείς από το Sokratis Sinopoulos Quartet που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα! Stay tuned για το αναλυτικό πρόγραμμα! #JazzBeThere #atjf2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost