ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

7ο Συνέδριο Mobile Connected World Απολογισμός - Φωτογραφικό Υλικό - Παρουσιάσεις

---
---
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, το 7ο Mobile Connected World, το συνέδριο για το θαυμαστό, διασυνδεδεμένο κόσμο που δημιουργούν οι κινητές επικοινωνίες και το ΙoT. Κατά γενική ομολογία, το φετινό συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε για 7η χρονιά,  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από την προσέλευση περισσότερων από 1000 συνέδρων, τη συμμετοχή των κορυφαίων εταιρειών και επαγγελματιών του κλάδου αλλά και την απήχησή του σε υψηλόβαθμα στελέχη της ψηφιακής αγοράς.
Στη φετινή εκδήλωση, με γενικό τίτλο «Mobile Now: Living the day, the Smart Connected Way!»,  αναλύθηκαν οι προκλήσεις του θαυμαστού διασυνδεδεμένου κόσμου που ζούμε και οι οποίες αποτελούν αποτέλεσμα της τάσης προς ένωσης των κινητών επικοινωνιών και του IoT! Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι τα παράλληλα οικοσυστήματα  που έχουν δημιουργηθεί επηρεάζουν όχι μόνο τις αγορές, αλλά και κάθε πτυχή της ζωής μας.
---
---
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, απονεμήθηκαν όπως κάθε χρόνο τα Mobile & Apps Awards, με στόχο την επιβράβευση των καλύτερων mobile συσκευών της χρονιάς, αλλά και των καλύτερων εφαρμογών , mobile business και IoT υλοποιήσεων.
Πλήθος κόσμου προσέλκυσαν τα 8 θεματικά workshops που παρουσίασαν εξειδικευμένοι εισηγητές και επαγγελματίες του χώρου, καλύπτοντας εξειδικευμένες πτυχές του App Development, του Mobile Marketing, κ.α., προσφέροντας μία χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες.
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την ειδική εγκατάσταση εμβυθιστικής εικονικής πραγματικότητας (immersive VR) στο φουαγιέ της αίθουσας και να ζήσουν μία απόλυτα ρεαλιστική εμπειρία είτε στο βυθό της θάλασσας αγκαλιά με μια φάλαινα, είτε ζώντας live την απογείωση του Απόλλων 11 ή την προσσελήνωση ως μέλος του πληρώματος.
Αποτελώντας την κορυφαία συνάντηση του Mobile οικοσυστήματος, το 7ο Συνέδριο Mobile Connected World, διοργανώθηκε από την Smart Press με πυλώνες τα InfoComMyPhone.gr και Digital Life.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Archive

Από το Blogger.