ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η μεγάλη γιορτή των κλασικών οχημάτων “Classic Festival”, στο MEC Παιανίας, 12-14 Μάη που διοργάνωσαν το περιοδικό CLASSIC CENTURY και η EXPOCLASSICΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
7η Έκθεση Κλασσικών Οχημάτων 2017
“ATHENS CLASSIC FESTIVAL”


Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η μεγάλη γιορτή των κλασικών οχημάτων “Classic Festival”, στο MEC Παιανίας, 12-14 Μάη που διοργάνωσαν το περιοδικό CLASSIC CENTURY και η EXPOCLASSIC.
Πάνω από 3.500 ιδιώτες, συλλέκτες, φίλοι των κλασικών οχημάτων και της ρετρό εποχής θαύμασαν από κοντά ιστορικά αριστουργήματα εποχής που παρουσιάστηκαν στην έκθεση… Oρισμένα από τα σπάνια εκθέματα ήταν η θρυλική “Christine” Plymouth Belvedere 1957, η Rolls Royce Convertible Silver Shadow, το Ελληνικό αυτοκίνητο Namco Pony, oι υπέροχες Ford Mustang και Dodge Charger, η μοναδική Cadillac coupe 1963, το παλαιότερο σχεδόν 100 ετών Ford Model T, η κόκκινη γωνιά της ALFA ROMEO με υπέροχα Spider, Veloce και Alfetta, τα καταπληκτικά λιλιπούτεια 500αράκια της FIAT, η εκπληκτική Corvette, δεκάδες Mercedes Benz ανάμεσα στα οποία και το προσωπικό αυτοκίνητο του βαρύτονου Nicola Zacharia, το αγωνιστικό αυτοκίνητο Scoda Octavia S του αείμνηστου οδηγού αγώνων Μηνά Βουρδουμπάκη και πολλά πολλά άλλα που συγκίνησαν μικρούς και μεγάλους !!!

Οι επισκέπτες παράλληλα με τα κλασσικά αυτοκίνητα είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά εταιρείες με πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα και αναπαλαιωτές !!
Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε ότι φέτος πραγματοποιήθηκε κλήρωση ενός VW Beetle, μοντέλο του 1977 αξίας 6.500 ευρώ όπου το κέρδισε ο τυχερός επισκέπτης, κάτοικος της Παιανίας κ. Τασιόπουλος Δημήτρης με τον αριθμό λαχείου 840.«Η Classic Festival εκτός του ότι αποτελεί κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός στο χώρο των ιστορικών οχημάτων και της ρετρό εποχής, έχει αποκτήσει και εμπορικό χαρακτήρα δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το αγαπημένο τους συλλεκτικό τετράτροχο» δήλωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Βικτώρια Ζώινα.
Σκοπός της έκθεσης είναι η συσπείρωση και αλληλογνωριμία των φίλων της παλαιάς εποχής, η μετάγγιση της αγάπης μας στη νέα γενιά, η προβολή των επαγγελματιών του χώρου του αυτοκινήτου, η γνωριμία των επισκεπτών με το περιοδικό Classic Century, η απόκτηση κλασικού οχήματος σε όσους το αναζητούν και η νοσταλγία του παρελθόντος μέσα από μουσική, φωτογραφίες, ομιλίες .Η έκθεση “Classic Festival” δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία δίχως την υποστήριξη των χορηγών της. Αναφέρουμε επιγραμματικά και τους ευχαριστούμε: Yδρόγειος Ασφαλιστική, CARGLASS, Βahas – Grammatidis, Daes, Τυποργάνωση, DexCar, Mενδρινός Νικος φωτογράφος, περιοδικό automotive classic, Crystallusion προϊόντα νανοτεχνολογίας, 3D Edge, Aθανασόπουλος Γιώργος αναπαλαιωτής, Μπογιάνογλου Παναγιώτης αναπαλαιωτής, Μαλτέζος Παναγιώτης αναπαλαιωτής, Γιώργος Καμπίτσης κλασικές λιμουζίνες, Oρφανίδης Οrcal moto, Εuro Motors, Γιαννης Μπακαστάμος γλύπτης, Καραχάλιος Νικος έμπορος αυτοκινήτων, Πασιαλής Κυριάκος Διαφημιστικά δώρα.
Τελος ενα μεγάλο ευχαριστω στις λέσχες που κάθε χρόνο στηρίζουν την εκθεση μας (FIAT 500, Alfa Club, EΛΚΑ, Πολιτιστικός Συλλογος – Στρατιωτικά, MG Rover club) αλλά και στους κατόχους των 140 κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που εμπιστεύτηκαν τις «αγάπες» τους στα χέρια μας τις μέρες της εκθεσης...
Βεβαίως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τους χιλιάδες των επισκεπτών για την υποστήριξη τους στην προσπάθεια μας !!!
Για περισσότερες πληροφορίες: κος Μιχάλης Ρασιδάκης, Διοργανωτής Classic Festival, τηλ. 6970 446565, email: rassidakis66@gmail.com και Βικτώρια Ζώινα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Classic Festival, email: victoriazoina@gmail.com
www.ExpoClassic.gr και www.ClassicFestival.gr
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

popular