Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

4o Συνεδριο business social media .Grow your e-Business: Unleash the Power of Social Data!

Επιχειρώντας σε ένα άκρως δυναμικό περιβάλλον, η έννοια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού έχει πλέον ενσωματωθεί στο λεξιλόγιο κάθε επιχείρησης, που θέλει να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της πορείας είναι η χρήση των Social Media, δεδομένου ότι αποτελούν το ισχυρότερο ίσως κανάλι του ψηφιακού marketing και ως εκ τούτου συνιστούν βασικό μέρος της στρατηγικής μιας εταιρείας, για την επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων.
Έτσι, η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων λύσεων και εργαλείων, που διαθέτει στο «ψηφιακό» του οπλοστάσιο κάθε e-Business Specialist, Social Media Manager και Data Scientist, μπορεί να συμβάλλει  καθοριστικά στην επιτυχία του Ηλεκτρονικού -και όχι μόνο- Επιχειρείν.
---
---

Κορυφαία συνάντηση των επαγγελματιών στα Social Media, το Marketing και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Το Συνέδριο e-Business & Social Media World, διοργανώνεται από την Smart Press με πυλώνες τα InfoCom και Social Media Life. Αποτελώντας το μεγαλύτερο συνέδριο στο χώρο των Social Media, του e-Business και του Marketing, έχει καθιερωθεί ως το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της συγκεκριμένης αγοράς, όσο και των εταιρειών που χρησιμοποιούν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα σύγχρονα εργαλεία του Ψηφιακού Marketing για την ανάπτυξη, προώθηση και εξέλιξη του e-Επιχειρείν.
---

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφτείτε το www.e-businessworld.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost